Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KPN gaat geld vragen voor gebruik vaste voicemail

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Bron: KPN NV
Zoek soortgelijke berichten
KPN NV

Datum:02 mei 2001

VoiceMail: betaald berichten beluisteren

Het gebruik van VoiceMail voor de vaste telefoonaansluiting is vanaf 10 mei 2001 niet meer gratis. Voor het bellen naar 0842-333 (voor het aanmelden van VoiceMail, het beluisteren van berichten en/of het instellen van persoonlijke welkomstboodschappen) wordt het laagst mogelijke tarief berekend (dus vanaf 2 cent per minuut, starttarief 10 cent). Dat is vergelijkbaar met het tarief "binnen de regio".

Ruim 1,5 miljoen klanten van KPN gebruiken VoiceMail thuis, maar ook ongeveer 100.000 kleinere bedrijven. Alle handelingen en diensten verlopen via het geavanceerde VoiceMail platform voor het vaste net.

Om de klanten ook in de toekomst van die aantrekkelijke VoiceMail dienst te kunnen blijven voorzien, worden er kosten gemaakt. De regelgeving schrijft echter voor dat deze kosten moeten worden betaald uit de opbrengsten van de dienst VoiceMail zelf. KPN is derhalve niet langer in staat de dienst gratis te houden.

KPN-klanten worden de komende dagen persoonlijk via een brief geinformeerd.

Vanaf 10 mei aanstaande kunnen de aangeschreven klanten overigens op vertoon van de genoemde brief gratis een VoiceMailmelder ophalen bij een van de Primafoons. Via de VoiceMailmelder weet de klant dat iemand heeft gebeld en de mogelijkheid heeft gekregen een bericht in de VoiceMailbox achter te laten. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt, maar uiterlijk tot 30 juni 2001.


Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie