Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openingsstunt xliving.com speelt in op NS-perikelen

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
The Eminds
Bezoekadres:
Nijverheidsweg 38 Haarlem
Postadres:
Postbus 5166
2000 GD Haarlem

PERSBERICHT

Haarlem, 1 mei 2001

OPENINGSSTUNT XLIVING.COM SPEELT IN OP NS-PERIKELEN

Vanaf heden is de nieuwe site www.xliving.com te vinden op het internet. De lancering wordt gevierd met een unieke stunt, waarmee wordt ingespeeld op de ergernissen rond de NS stakingen en -vertragingen. Op woensdag 2 mei zal een team van XLiving.com drie grote NS-stations aandoen om vertraagde 1e klas treinreizigers uit te nodigen om zich te laten vervoeren in een luxe limousine.

Deze actie laat zien waar XLiving.com voor staat: luxe, kwaliteit en service. De site biedt namelijk een breed assortiment aan luxe vrijetijdsproducten en -diensten. Vliegtickets, vakantiewoningen, huurauto's en -jachten, mobiele telefoons, luxe lekkernijen en dranken zijn enkele voorbeelden van producten die de consument hier online kan aanschaffen.

Consumenten kunnen 24-uur per dag 365 dagen per jaar producten en diensten bestellen. De bestellingen worden snel en met zorg thuisbezorgd. XLiving.com biedt diverse manieren van veilig betalen waaronder acceptgiro, eenmalige incasso, creditcard en onder rembours.

Naast de verkoop van kwalitatief hoogstaande producten en diensten en het verlenen van service, biedt XLiving.com ook aanvullende informatie: reisverslagen, uitgebreide landeninformatie, maar ook de nieuwste trends, recepten, een maandelijkse aanbieding en een overzicht van de beste restaurants van Nederland.

XLiving.com is een Nederlands initiatief van The Eminds, die zich bezig houdt met het succesvol lanceren van innovatieve internetconcepten.

Hieronder volgt een schema van de tijdstippen waarop wij bij de betreffende NS stations aanwezig zullen zijn met onze limousine: 8.00 - 8.30 Amsterdam CS
9.45 - 10.30 Utrecht CS
12.00 - 12.30 Den Haag CS

/////EINDE PERSBERICHT//////

Nadere informatie kunt u verkrijgen bij:
The Eminds
Lienke de Bruin
Telefoon: 023-5518537
Fax : 023-5512404
Email: ldebruin@the-eminds.com
Naast ons kantoornummer zijn we op de actiedag (2 mei) te bereiken op: 06-16484279

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie