Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oplossingen voor IP-telefonie van Cisco Systems

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
persbericht

NIEUWE REEKS OPLOSSINGEN VOOR IP-TELEFONIE VAN CISO SYSTEMS

Amsterdam, 2 mei 2001- Cisco Systems introduceert zeven nieuwe soft- en hardwareproducten voor Internet Protocol (IP) telefonie. Doordat de nieuwe IP-telefonieproducten centraal te beheren zijn, leveren ze grote ondernemingen aanzienlijke kostenbesparingen op en leiden ze tot een hogere effectiviteit en flexibiliteit. Alle IP-telefoniecomponenten passen binnen de AVVID (Architechture for Voice, Video and Integrated Data) architectuur.

De nieuwe applicaties voegen gemakken toe als unified messaging, spraakherkenning en toegang tot Internet en het bedrijfsnetwerk via de telefoon. Het is voor gebruikers eenvoudig om een conference call op te zetten of een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie