Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 2-05-2001 2ePersberichtwoensdag2mei2001

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal auto
Dinsdag tussen 16.30 en 23.30 uur is vanaf de Cahorslaan een witte personenauto, Merce-des Benz 210D XII, kenteken 15-VJ-BT, gestolen.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 9.25 en 12.00 uur is op de Urkhovenseweg een snelheidscontrole gehou-den. 474 voertuigen zijn gecontroleerd. 78 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 86 km/u.

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Woensdagmorgen rond 7.40 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Marconilaan ¡V A. van Leeuwenhoeklaan een 41-jarige fietser uit Eindhoven gewond. De fietser fietste over de A. van Leeuwenhoeklaan naar genoemde kruising. Gekomen op de kruising reed hij door roodlicht en kwam in botsing met een 23-jarige automobilist uit Elsendorp, die op de Marco-nilaan reed. De fietser is met rugletsel overgebracht naar het Diaconessenhuis.

Geldrop: Overvallen opgelost
Woensdag is een 24-jarige Eindhovenaar voorgeleid voor de rechter commissaris. De man was op vrijdag 27 april jl aangehouden en wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een supermarkt aan de Eindhovenseweg in Geldrop op 12 april. Zaterdag 21 april werd al een 24-jarige Maastrichtenaar aangehouden en in voorlopige hechtenis gesteld. Uit het politieonderzoek is duidelijk geworden dat de twee worden verdacht van nog vier andere overvallen. Dit betreft:

h Een overval op een bouwmarkt aan de Bleekvelden in Geldrop op11 april 2001

h Een overval op een hotel aan de Leenderweg in Eindhoven op 15 april 2001

h Een overval op een supermarkt aan de Kapelstraat in Heeze op 17 april 2001-05-02

h Een overval op een supermarkt in Maastricht op 10 maart 2001. De twee verdachten zijn beiden in voorlopige hechtenis gesteld.

Asten: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 10.30 en 14.00 uur is op de Floralaan een snelheidscontrole gehouden. Van de 1090 gecontroleerde voertuigen reden er 120 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 90 km/u.

Veldhoven: Aanrijding met gewonde
Woensdagmiddag rond 13.40 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Provincialeweg ¡V Onze Lieve Vrouwedijk een 78-jarige automobiliste uit Eindhoven gewond. Zij reed over de Provincialeweg richting genoemde kruising. Voor haar reed een 46-jarige automobilist uit Gemert, die voor de kruising stopte. De Eindhovense kon haar voertuig niet tijdig tot stilstand brengen en botste tegen de Gemertenaar. Zij klaagde over pijn in de borst.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie