Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch: stalker opgepakt

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 2-05-2001 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR STALKING (s-Hertogenbosch)

Dinsdag is in zijn woning aan de Koningsweg in s-Hertogenbosch een 24-jarige Bossche-naar aangehouden voor stalking. De man viel gedurende de afgelopen zeven maanden een 24-jarige Bossche zeer regelmatig lastig. Zijn gedrag bestond o.a. uit het plegen van dreig-telefoontjes, het schrijven van dreigbrieven en het op straat lastigvallen van de vrouw. In de loop van de zeven maanden begon de verdachte zich steeds agressiever te gedragen. Hij kwam bij het slachtoffer aan de deur en probeerde haar woning met geweld binnen te komen. Het tweetal kende elkaar van een werkrelatie.De verdachte dacht ook een andere dan een werkrelatie met de vrouw te hebben, hetgeen door het slachtoffer niet werd beantwoord. De vrouw deed vorige week donderdag aangifte. De verdachte is aangehouden en inverzeke-ringgesteld.

ONTUCHT MET MEISJE BENEDEN TWAALF JAAR (s-Hertogenbosch)

Maandag jl. is een 21-jarige Bosschenaar aangehouden als verdacht van ontucht in 1996 met een toen 11-jarig buurtgenootje. De seksuele handelingen, waaronder verkrachting, vonden meerdere keren plaats in de woning van de verdachte in de wijk De Hambaken in s-Her-togenbosch. Het slachtoffer kwam in aanraking met de verdachte als zij daar speelde met een jongere zus van de Bosschenaar. Vandaag is een 41-jarige Bosschenaar aangehouden, hij wordt ervan verdacht in de periode 1990 1995 het toen 5-jarige slachtoffer te hebben ge-dwongen tot het doen van seksuele handelingen. Het meisje logeerde regelmatig bij de dochter in de woning van de man. Het gaat om twee verschillende zaken, waarvan het slachtoffer eind maart 2001 aangifte bij de politie heeft gedaan.

DIEFSTAL UIT KINDERSPEELAUTOMATEN (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond zijn een paar kinderspeelautomaten in het winkelcentrum aan de Helftheuvel-passage in s-Hertogenbosch opengebroken. De daders gingen er met de inhoud vandoor.

LASTIGE PATIËNT WIL ZIEKENHUIS NIET VERLATEN (s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is een 28-jarige Vughtenaar in het Grootziekengasthuis aan de Zuid Willemsvaart in s-Hertogenbosch aangehouden omdat hij na behandeling het zieken-huis niet wilde verlaten. De man meldde zich vannacht bij de Eerste Hulp met klachten. Na onderzoek bleek dat hij weer naar huis kon. De verdachte wenste op vordering daartoe het ziekenhuis niet te verlaten en wilde worden opgenomen. Toen hij ook op vordering van agenten het pand niet verliet is hij aangehouden en ingesloten.

VIJF VERDACHTEN AUTO-INBRAAK AANGEHOUDEN (Hintham)

Dinsdagavond zijn op Pastoor van Thiellaan in Hintham twee 16-jarige en drie 15-jarige jongens uit s-Hertogenbosch aangehouden in verband met een kort daarvoor gepleegde au-to-inbraak op de Meester Broerensingel in Hintham. Het vijftal wordt ervan verdacht een ruit van een geparkeerde auto te hebben vernield en daaruit twee tassen te hebben ontvreemd. Het vijftal kon aan de hand van een door getuigen opgegeven signalement korte tijd later worden aangehouden. De gestolen goederen zijn in de omgeving aangetroffen.

AUTO MEDEWERKSTER GEZONDHEIDSCENTRUM (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag zijn de autosleutels van een medewerkster van een gezondheidscentrum aan de Koenendaalseweg in s-Hertogenbosch uit een jas gestolen. Buiten ontdekte de vrouw dat haar auto, een champagnekleurige Mazda 323F met het kenteken XD-JP-50, was ont-vreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie