Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Klantenpanel openbaar vervoer op aanvraag in Zeeland

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zeeland

Klantenpanel openbaar vervoer op aanvraag

In de loop van juni houdt het provinciaal bestuur een klantenpanel openbaar vervoer met als onderwerp het collectief vraagafhankelijk vervoer.
In Zeeuwsch-Vlaanderen wordt al gereden met taxis en taxibusjes ter vervanging van de lijnbussen, die op veel plaatsen op het platteland niet meer voldoende passagiers krijgen.
Het alternatieve openbaar vervoer rijdt op aanvraag en van deur tot deur. De prijs is daarom hoger dan de strippenkaart in de lijnbus. Om te weten welke wensen er in de dorpen, gehuchten en het buitengebied leven over het openbaar vervoer op aanvraag belegt de provinciale directie infrastructuur en vervoer het klantenpanel. Het is de bedoeling, dat in alle regios bijeenkomsten met (toekomstige) gebruikers van het openbaar vervoer komen om de wensen en verlangens te inventariseren.

Aanmeldingen en verzoeken om informatie over het klantenpanel kunnen worden gericht aan de directie infrastructuur en vervoer, de heer F. Chervet, postbus 524, 4330 AM Middelburg, tel. 0118-631644.

2 mei 2001, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 18/2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie