Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verschijning Boek 2001-4 'Verstandig verzorgd'

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Bron: Sociaal en Cultureel Planbureau
Zoek soortgelijke berichten
Sociaal en Cultureel Planbureau


Vandaag is Verstandig verzorgd. Een empirisch onderzoek naar de efficiëntie van de intramurale zorg voor verstandelijk gehandicapten" verschenen.

Isbn: 90-377-0051-9
110 paginas, prijs Fl. 25 (Euro: 11,34)

Hieronder volgt een beknopte samenvatting. Wilt u meer weten, raadpleeg onze website: www.scp.nl/boeken/titels/2001-4/nl/metainfo.htm

Op woensdag 2 mei verschijnt 'Verstandig verzorgd'. Een empirisch onderzoek naar de efficiëntie van de intramurale zorg voor verstandelijk gehandicapten. In deze studie wordt vastgesteld dat er slechts beperkte mogelijkheden zijn voor de verbetering van de efficiëntie in verstandelijk-gehandicaptenzorg. Het rapport geeft inzicht in de ontwikkelingen van de intramurale zorg voor verstandelijk gehandicapten in de periode 1984-1998. Het betreft ruim de helft van de gehandicaptenzorg. Het rapport presenteert analyses van de efficiëntie en het financieringssysteem. Met efficiëntie wordt onder meer bedoeld: hoe eenzelfde aantal verpleegdagen realiseren tegen minder kosten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie