Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aladdin wint Best-Security-Hardware-Solution-award

Best-Security-Hardware-Solution-award naar Aladdin

Tel Aviv/IJsselstein, 2 mei 2001

Het eToken USB-based gebruikers-authenticatiepakket van Aladdin Knowledge Systems is door SC Magazine benoemd als Best Security Hardware Solution. De oplossing is hiervoor beloond met een award. Deze eervolle award wordt door het blad jaarlijks aan slechts één bedrijf vergeven. Het Aladdin product werd bovendien 'aangeraden' in de categorieën 'Beste encryptieproduct', 'Beste netwerkbeveiligingsproduct' en 'Beste e-commercebeveilingsproduct'. Aladdin's eToken biedt een krachtige beveiliging voor netwerken en e-businesstransacties door middel van een eenvoudig te gebruiken USB-token. Deze elektronische sleutel kan worden gebruikt als sleutelhanger.

'eToken's mobiele beveiliging biedt niet alleen de verzekering van een krachtige methodiek voor data-integriteit, authenticatie en encryptie, maar het geeft de gebruiker ook een gevoel van rust op het moment dat hij weet dat zijn digitale identiteit altijd veilig aan zijn eigen sleutelhanger hangt', zegt Paul Robinson, hoofdredacteur van SC Magazine. 'Met genoegen bieden we Aladdin deze award voor Best Security Hardware Solution aan.' Met de keuze voor eToken erkent SC Magazine het belang van databeveiliging, vooral op draagbare computers. Het is de eerste keer dat het blad de award uitreikt aan een token-gebaseerde beveiligingsoplossing. 'Het Aladdin eToken-team is zeer vereerd met deze erkenning vanuit de beveiligingsbranche, zegt Peter van Ruiten, Benelux directeur van Aladdin Knowledge Systems eToken biedt een complete draagbare kosten-effectieve authenticatie voor netwerken en e-businesstransacties. Hierbij staan zowel security als gebruiksgemak centraal.'

Over eToken: Token is een apparaatje ter grootte van een huissleutel, dat wordt aangesloten op de USB-poort. Het systeem is inmiddels wereldwijd geaccepteerd als de optimale sleutel voor het beveiligen van netwerken en online businesstransacties. eToken maakt gebruik van de nieuwste technologieën. eToken Pro biedt daarnaast geavanceerde Smartcard functionaliteit waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige grafische processors zoals 1024-but RSA, 3xDES, SHA1 en MD5. Het systeem biedt zowel een fysieke als een logische bescherming met zijn ITSEC LE4 Smartcard-chip beveiligingsaccreditatie

Over SC Magazine: SC Magazine (voorheen InfoSecurity News) is een uitgave van West Coast Publishing. Het is het grootste informatie-security magazine ter wereld. Het maandblad bestaat inmiddels 11 jaar. De oplage ligt rond de 100-duizend. Het blad wekt internationaal hoog aanzien vanwege de gedegen technische recensieartikelen en de duidelijke geschreven artikelen over de informatiebeveiligingsbranche.

Over Aladdin: Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van Internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en distributie van digitale content; van applicatie-software tot Internetgebruik en -toegang. Aladdin's klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het Internet bieden inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en
-productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdin's website: www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie