Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Van woensdagmorgen 02.05.2001
11:17 woensdag 2 mei 2001

Bert Peters, 0592 - 36 12 94 of 06 53 23 80 59

Borger, ongeval met letsel
Een 48-jarige man uit Australië reed gistermiddag met zijn auto over de N 34. Ter hoogte van Borger sloeg hij linksaf in de richting van Schoonloo. Daarbij liet hij niet de weg vrij voor de hem tegemoetkomende 63-jarige vrouw uit Enschede en een aanrijding was het gevolg. Hierna botste de vrouw tegen twee autos die voor de kruising stonden te wachten. Zij raakte gewond en werd naar het SZE overgebracht. De twee inzittenden van de door de Australische bestuurde auto, een 43- en een 70-jarige vrouw, werden naar het WZA overgebracht. Alle gewonden konden na onderzoek het ziekenhuis verlaten.

Meppel, alcomobilist
Gisteravond werd tijdens een algemene verkeerscontrole aan de Werkhorst een 59-jarige man gecontroleerd. Hij bleek een alcoholpromillage te hebben van 1,6. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Assen, alcomobilist
Werd vannacht een 26-jarige man uit Assen gecontroleerd nadat hij over de Rolderstraat had gereden. Hij had een alcoholpromillage van 1,2. Rijverbod van 5 uur en snelrecht.

Hoogeveen, inbraak
Werd afgelopen weekeinde ingebroken in een flatwoning aan de Lijster. De keukendeur grenzend aan het balkon werd geforceerd. Het balkon was gemakkelijk te bereiken omdat het flatgebouw in de steigers staat. De 49-jarige bewoner mist sieraden en geld (onbekend bedrag).reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie