Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 2-05-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

13-jarige bromfietser aangehouden
ALMERE De politie heeft dinsdagmiddag op de Gipskruidweg een 13-jarige bromfietser aangehouden die uiteraard niet in het bezit was van een bromfietscertificaat. De brommer is in beslag genomen en kan binnenkort een acceptgiro thuis verwachten.

Te hard door rood
ALMERE Dinsdagavond is op de Buitenring een 35-jarige automobilist uit Almere aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man de 140 km/u (max. 70 is toegestaan) en door rood rijden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Aanhouding woninginbraak
ALMERE Een 23-jarige Almeerder is dinsdagavond aangehouden op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan het Maaspad. De bewoners werden opgeschrikt door rinkelend glas. Zij zagen een man in hun tuin die ze vervolgens staande hebben gehouden en overgedragen aan de politie. De man is voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Eenvoudige mishandeling
ALMERE De politie heeft dinsdagavond op de Jacob van Ruysdaelstraat een 42-jarige man uit Munchen (D) aangehouden op verdenking van eenvoudige mishandeling. Volgens de 27-jarige aangever uit Dresden (D) hadden ze ruzie gekregen om een krat bier. De 42-jarige heeft vervolgens het krat tegen hem aan gegooid waardoor het glas dat hij in zijn hand had, brak. Een diepe snee was het gevolg. Hij is hiervoor behandeld in het ziekenhuis. De 42-jarige is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie