Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cambridge Management Consulting nu Celerant Consulting

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Cambridge Management Consulting heet voortaan Celerant Consulting

Amsterdam, 2 mei 2001 - Vanaf vandaag is Celerant Consulting de nieuwe naam van Cambridge Management Consulting (CMC). Voorheen was CMC de management-consultingafdeling van Cambridge Technology Partners (Massachusetts), Inc. ("Cambridge")*, maar onder de huidige naam is het een dochtermaatschappij.

Celerant betekent 'diegene die met een hoge snelheid resultaten behaalt'. En dat geeft precies de spirit en de doeltreffendheid van onze consultancy weer, waarbij het snel behalen van langdurige resultaten bij toonaangevende organisaties de kern vormt. Concreet heeft Celerant Consulting haar klanten reeds 4,7 miljard euro opgeleverd - allen organisaties die op korte ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie