Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorzitterswisseling Jong Management

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
2 mei 2001

Voorzitterswisseling Jong Management

Mevrouw I.G.C. (Ingrid) Faber, directeur Marketing en Sales Faber Halbertsma Groep, heeft op 26 april afscheid genomen als voorzitter van Jong Management. De heer ing. T.R.C. (Tjark) de Lange, DGA van Kapp Nederland BV, volgt haar op. De overdracht van het voorzitterschap vond plaats tijdens de hoofdbestuursvergadering van Jong Management.
Jong Management (JM) is een zelfstandige vereniging, gelieerd aan de vereniging VNO-NCW, met een duidelijke doelstelling voor een helder afgebakende doelgroep. JM richt zich op ondernemers, directeuren en managers binnen marktgerichte organisaties. Leden van Jong Management vervullen een leidinggevende functie en zijn (mede) verantwoordelijk voor het beleid in hun bedrijf.

Onder voorzitterschap van Tjark de Lange zal JM zich nog meer gaan richten op het bijeen brengen van jonge ondernemers. Het merendeel van de activiteiten en projecten zullen worden toegespitst op zaken die jonge ondernemers raken. Daarnaast zal JM zich nog nadrukkelijker als spreekbuis van jonge ondernemers opstellen en via haar intranet de mening over actuele onderwerpen van haar aangesloten leden op continue basis peilen. Tevens zal de internationale samenwerking met andere jonge ondernemersorganisaties uitgebreid gaan worden.

JM heeft als doel de leden in de gelegenheid te stellen netwerken op te bouwen, ervaringen uit te wisselen, kennis en inzicht te verwerven op sociaal-economisch en managementgebied en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe inzichten en ideeën uit te dragen. Via uiteenlopende projecten wordt dit in de praktijk gebracht.

Voor meer informatie:

M.H. van Meerten
algemeen secretaris
telefoon: 070 349 04 75
mhvmeerten@vno-ncw.nl

Met vriendelijke groet,

Maarten van Meerten
algemeen secretaris Jong Management
www.jongmanagement.nl
+ 31 (0)70 349 04 75


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie