Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 2-05-2001
Mediaberichten 2 mei (14.30 uur)

ROERMOND Winkeldief aangehouden
ROERMOND Een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is dinsdagavond in een winkel op de Godsweerdersingel aangehouden nadat hij pakjes snoep ter waarde van ruim 8 gulden had ontvreemd. De verdachte werd door winkelpersoneel betrapt toen hij de winkel verliet zonder af te rekenen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

REGIO LIMBURG-NOORD Advertentiewerving Politiewijzer van start LIMBURG-NOORD Na de zomervakantie van dit jaar wordt in Noord- en Midden-Limburg de Politiewijzer van de politie Limburg-Noord huis aan huis verspreid. Dit boekwerkje wordt voor de derde keer uitgegeven en bevat allerlei informatie over de politie en de dienstverlening. Verder staan er tips in over het verbeteren van de eigen veiligheid. Het thema van deze Politiewijzer een naslagwerk - betreft Veiligheid en dienstverlening. De Politiewijzer is een van de actiepunten van de politie Limburg-Noord om de veiligheid en leefbaarheid in Noord- en Midden-Limburg te verbeteren. De politie Limburg-Noord heeft uitgeverij Sypro Media in Zutphen opdracht gegeven deze Politiewijzer uit te geven en met reclame-opbrengsten te financieren. De komende weken zullen bedrijven uit Noord- en Midden-Limburg een brief ontvangen waarin staat aangekondigd dat ze telefonisch worden benaderd door Sypro Media. De brief van de politie Limburg-Noord is ondertekend door korpschef B. van Baarle. Het bedrijfsleven zal de mogelijkheid worden geboden een advertentie te plaatsen in de Politiewijzer. In de brief staat verder vermeld dat voor meer informatie over de Politiewijzer contact kan worden opgenomen met de politie Limburg-Noord. De brief wordt in de volgende fasen verstuurd: * rond 2 mei omgeving Roermond * rond 7 mei omgeving Venlo
* rond 12 mei omgeving Weert en * rond 17 mei omgeving Venray.

VENLO Tasjesroof
VENLO Een 55-jarige vrouw uit Blerick is dinsdagavond rond 21.30 uur door een onbekende persoon van haar rugzak beroofd op de Vleesstraat. De vrouw werd vanachteren benaderd door een onbekende jongeman op een fiets. De verdachte trok met kracht de rugzak van haar schouder en vluchtte met onbekende bestemming. In de rugzak zaten diverse persoonlijke bescheiden en enkele tientallen guldens. Het slachtoffer bleef ongedeerd. De politie stelt een nader onderzoek in en zoekt eventuele getuigen. De vrouw heeft de verdachte nauwelijks kunnen zien. De jongeman is circa 1.70 meter groot en hij was geheel in het zwart gekleed en droeg een donkere muts. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Venlo-Centrum onder telefoonnummer: 0900 8844 (30 ct/min.)

SWALMEN Brandstichting
SWALMEN Een op de Van Hoensbroekstraat geparkeerd staande personenauto werd dinsdagavond door onbekenden in brand gestoken. Het voertuig liep aan de achterzijde schade op. De benadeelde is een bewoner van de straat. De politie van Swalmen stelt een nader onderzoek in en zoekt eventuele getuigen van dit voorval.

VENLO Agressief gedrag
VENLO De Venlose politie heeft dinsdagavond laat op de Havenkade een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die zich in een horecagelegenheid in het centrum agressief had gedragen. Een bezoeker van die gelegenheid had van de verdachte enkele klappen gekregen maar wenste geen aangifte te doen. De onenigheid ontstond toen de verdachte niets meer te drinken kreeg van de uitbater vanwege zijn gedrag. De politie nam de man mee en sloot hem op in een politiecel. Bij controle bleek verder dat de verdachte nog 54 dagen gevangenisstraf moest ondergaan. Hij werd vanmorgen overgedragen aan justitie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie