Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Van donderdagmorgen 03.05.2001
10:33 donderdag 3 mei 2001

Bert Peters, 0592 - 36 12 94 of 06 53 23 80 59

Coevorden, inbraken in autos
Werden vannacht enkele autos opengebroken in Coevorden. Aan de Johannes Vermeerstraat ontdekte een vrouw dat een ruit van haar auto was ingeslagen. De geluidsinstallatie werd ontvreemd. Aan de Rembrandtlaan werd de ruit ingeslagen van een auto waarna de geluidsinstallatie werd weggenomen.
Aan de Schutselaan ontdekte vanmorgen een 24-jarige bewoner dat de ruit van zijn auto was ingeslagen Hij mist de radio/cd-speler en zijn portemonnee met verschillende pasjes.

Assen, woninginbraak
Werd afgelopen maandagmiddag ingebroken in een aanleunwoning aan de Stroom. Vermoedelijk kwam men binnen door insluiping. Vermoedelijke dader een ongeveer 50-jartige man, zoutkleurig achterover gekamd haar en hij droeg een spijkerbroek. Via de centrale hal kwam de man binnen en is daarna de geopende deur van de aanleunwoning binnen gelopen. De 83-jarige vrouw mist haar sieraden.

Hoogeveen, handelaren in drugs aangehouden
Werden onlangs twee mannen (34 en 37 jaar) uit Hoogeveen aangehouden. Zij bekenden de afgelopen periode van enkele maanden softdrugs verkocht te hebben aan minderjarigen. Zij troffen die jongeren op hangplekken en in de Hoofdstraat. Bij de 34-jarige man werd een kleine huiskwekerij met hennepplanten aangetroffen. De planten en apparatuur werden in beslag genomen en vernietigd.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie