Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Zuid 3-05-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-5373 7697

Aanrijding fietser
ALMERE Een 60-jarige fietster uit Almere is woensdagmiddag licht gewond geraakt bij een aanrijding. Ze reed over het Bergklaverpad en wilde de Spoordreef oprijden. Een 45-jarige Almeerse bestuurder van een bestelbus zag haar over het hoofd en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De vrouw is met beenletsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Verzet bij aanhouding
ALMERE Woensdagmiddag zijn op het Busplein twee Almeerse mannen (22 en 25 jaar) aangehouden wegens verzet. De politie probeerde te bemiddelen bij een relatieprobleem door met de 22-jarige te praten. De 25-jarige wilde zich ermee bemoeien en sloeg uiteindelijk een agent in het gezicht. Na een korte worsteling is de 25-jarige aangehouden. De 22-jarige wilde deze aanhouding belemmeren maar rende vervolgens weg. Na een korte achtervolging is ook hij aangehouden. Zij zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Te hard
ALMERE Op de Waterlandseweg is woensdagavond een 32-jarige automobilist uit Almere aangehouden wegens te hard rijden. Hij werd geklokt op 149 km/u, terwijl 80 km/u is toegestaan. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie