Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.45 uur
Dronken op de bromfiets

BUNSCHOTEN- SPAKENBURG In de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 mei omstreeks kwart voor een zagen agenten op het fietspad van de Bisschopweg een bromfietser zonder verlichting rijden. Toen de agenten de bromfietser aanspraken roken zij een sterke alcohollucht. Na een ademtest bleek dat de bestuurder teveel had gedronken. De man, 30 jaar oud en afkomstig uit Bunschoten-Spakenburg, werd overgebracht naar het bureau voor een ademanalyse. Hier bleek hij een alcoholpromillage van
1,85 in zijn lichaam te hebben. Na onderzoek bleek dat het rijbewijs van de man al in 1999 voor het rijden onder invloed was ingevorderd. De man verklaarde dat hij voor langere tijd naar het buitenland was vertrokken en zijn rijbewijs nog niet terug te hebben ontvangen door justitie. De man moet donderdag 22 juli voor de rechter verschijnen.

Feestje gaat niet door

SOEST Woensdagmiddag omstreeks vijf uur is een 18-jarige jongen uit Soest in een winkel aan de Parallelweg betrapt op winkeldiefstal. Toen hij met zijn vriend bij de kassa stond, zag het winkelpersoneel dat hij een nogal volle rugzak droeg. Bij controle van de rugzak kwamen 10 blikjes limonade en vier flessen wijn tevoorschijn. De winkeldief heeft bekend dat hij de drank zonder betalen wilde meenemen. De man zal zich bij de rechter moeten verantwoorden.

Toezicht Bunschoten-Spakenburg

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Woensdagavond heeft de politie toezicht gehouden bij een aantal locaties waar geregeld jongeren verblijven.

Op het Jan Zwartplantsoen en het Roodborstje werden geen jongeren aangetroffen. Op de Verdistraat waren 4 jongens aanwezig die geen overlast veroorzaakten. Op de Brahmslaan had een tiental jongeren de radio hard aan, deze heeft de politie zachter laten zetten.

Op de skatebaan van de Westsingel was de jeugd aan het skaten en op de Torenvalk waren jongeren aan het basketballen. Zij veroorzaakten geen overlast. Op de Karakiet waren drie jeugdigen aanwezig. Ook zij gedroegen zich rustig en gaven geen overlast.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie