Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Zuid

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 10.00 uur
2-jarige zorgt voor commotie

LEUSDEN Woensdagavond rond zeven uur kwam er bij de 112-centrale een paniekmelding binnen. Een persoon uit Leusden (geslacht en leeftijd onbekend) kreeg telefoon en hoorde alleen een gorgelend geluid. Deze persoon vertrouwde dit niet en belde de alarmcentrale en gaf het adres die op de nummerweergave stond door. Toen de politie aankwam op het adres, bleek dat de 2-jarige zoon des huizes kans gezien had om op de nummerherhalingstoets van het telefoontoestel in te drukken. De moeder neemt maatregelen zodat dit niet meer kan voorkomen.

Ongeval met letsel

AMERSFOORT Woensdagmiddag rond drie uur vond er een aanrijding plaats tussen twee bestelautos op de kruising van de Rondweg Noord met de Hooglandsepoort. Een 29-jarige bestuurder uit Hilversum stond op het kruispunt om rechtdoor richting de Bunschoterstraat te rijden. Hij wachtte voor een verkeerslicht. Toen het verkeerslicht op groen sprong, draaide hij naar links om kennelijk te keren en reed hierbij tegen een 22-jarige bestuurder uit Barneveld die hem net links wilde passeerde. Daarbij kwam de auto van de Hilversummer op zijn kant terecht. Omstanders hebben hem onder de auto vandaan gehaald. Hij is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het UMC. Zijn passagiers liepen enkele schaafwonden op. De bestuurder uit Barneveld had geen verwondingen.

Aanrijding

AMERSFOORT Een 56-jarige meneer ui Amersfoort reed woensdag 2 mei omstreeks half zeven over de Koningin Sofialaan. Ter hoogte van de kruising mat de Prins Frederiklaan wilde hij recht oversteken. Hierbij zag hij een 53-jarige bestuurder uit Borne over het hoofd. Het gevolg was een aanrijding waarbij beide autos beschadigt raakten en moesten worden weggesleept. De agenten merkten bij de 56jarige Amersfoorter een alcohollucht. De man moest een blaastest doen waaruit bleek dat hij gedronken had. De verdachte werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek hij een alcoholpromillage in zijn lichaam te hebben van 1,25 . Met een boete van f1300,- en een rijverbod van 5 uur werd de man naar huis gestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie