Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conceptplan herinrichting Rooseveltweg Wageningen

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wageningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wageningen

Conceptplan herinrichting Rooseveltweg

De gemeente Wageningen heeft op woensdag 25 april het 'Conceptplan herinrichting Rooseveltweg' gepresenteerd tijdens de tweede bewonersavond in de Vredehorstkerk. Na de toelichting op het conceptplan door atelier Quadrat en adviesbureau Haskoning is gediscussieerd over het conceptplan in drie themagroepen, te weten groen, water en veiligheid.

Verslag 2e bewonersavond en inzage conceptplan
De conclusies die uit de themagroepen naar voren zijn gebracht zijn samengevat in een verslag dat u vanaf woensdag 2 mei kunt afhalen bij de afdeling communicatie en externe betrekkingen in het stadhuis, Markt 22. De tekeningen met een toelichting kunt u ook vanaf die dag inzien bij bureau communicatie. Het bureau is op werkdagen geopend van 8.30 - 12.00 uur en van 13.00 -17.00 uur.

Masterplan
Op basis van alle reacties wordt het Masterplan Herinrichting Rooseveltweg opgesteld. Het masterplan wordt gepresenteerd tijdens een derde bijeenkomst in de Vredehorskerk, Tarthorst 1 op woensdag 4 juli 2001. Na de zomer wordt het Masterplan Herinrichting Rooseveltweg ter besluitvorming voorgelegd aan de gemeenteraad.

Meer informatie
Voor vragen of informatie over het conceptplan kunt u contact opnemen met:

De heer B. Breedveld, telefoon 0317 - 492 962
De heer J. Kootstra 024 - 32 84 693 of
Mevrouw C. van Haselen 024 - 32 84 592

Op de gemeentelijke website www.wageningen.nl/rooseveltweg vindt u meer informatie over de achtergrond van de herinrichting Rooseveltweg en kunt u uw mening geven op het conceptplan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie