Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SurfControl introduceert SuperScout Email Filter

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SurfControl introduceert SuperScout Email Filter"

Rotterdam, mei 2001 - SurfControl, de Internet Filtering Company, penetreert met de introductie van SuperScout Email Filter nu ook de markt voor de beveiliging van de inhoud van berichten. Met dit naar het zich laat aanzien meest flexibele, schaalbare en diepgaande product voor content beveiliging, is het vaststellen van regels voor de inhoud gemakkelijk. De implementatie en uitvoering van een email Acceptable Usage Policy komt hiermee voor iedere organisatie binnen bereik. SuperScout Email Filter kan volledig aan de wensen van een organisatie worden aangepast. Het resultaat is meer veiligheid, beperkte juridische aansprakelijkheid en hogere productiviteit.

De noodzaak tot email filtering is groter dan ooit , zei Kelly Haggerty, Vice President Products, SurfControl. Terwijl bedrijven wel de moeite nemen om het gebruik van het netwerk te bewaken, slaan er maar weinige acht op wat hun virtuele domein binnenkomt. SuperScout Email Filter biedt hiervoor een oplossing met automatische filtering en beheer van inkomende en uitgaande email. De hele inhoud, inclusief bijlagen worden gescand, zodat de software passende maatregelen kan nemen bij berichten die indruisen tegen de email politiek van een organisatie .

SuperScout Email Filter zal een vooraanstaande positie in de content security markt gaan innemen, mede door de volgende onderdelen:

RiskFilter", de enige vooraf gecategoriseerde database van content die een organisatie automatisch beschermt tegen schadelijke emails zoals kettingbrieven, wordt snel rijk reclame, moppen, grappen en grollen, maar ook GIFs, JPEGs, MPEGs met kwetsend materiaal die zich als een lopend vuurtje via email en het Internet verspreiden.

Secure Remote Management. Hiermee kunnen daarvoor aangewezen managers, zoals PZ, Verkoop en IT-managers met een standaard browser vanaf elke plaats op het netwerk een oogje in het zeil houden en gepaste actie nemen bij berichten die tegen de regels zijn. Acties kunnen zijn: sta toe, negeer, wis, sla op, druk af, stuur door enz.

Core Functionality. Slimme verwerking van regels en meervoudige beleidsacties stellen de gebruiker in staat om de informatiestromen die door de email server van het bedrijf gaan effectief te beheren.

SuperScout Email Filter
Naast het unieke RiskFilter" en Secure Remote Management kan het nieuwe product de activiteiten van individuen volgen en real-time bewaken, een email spoor natrekken en beschikt het over uitgebreide rapportage faciliteiten. De veiligheid wordt verder vergroot door anti-virus scanning, bescherming tegen het verloren gaan van vertrouwelijke gegevens en de mogelijkheid tot invoering van encryptie. SuperScout Email Filter beperkt eveneens juridische aansprakelijkheden door de distributie te voorkomen van seksueel intimiderende email en berichten waaraan de afwijzing van aansprakelijkheden (disclaimer) ontbreekt.

SuperScout Email Filter verhoogt voorts de productiviteit door SPAM en junk mail naar werknemers tegen te gaan. Ook is het mogelijk om de server zo in te stellen dat minder belangrijke mail buiten de normale kantooruren wordt verspreid.

SurfControl, de Internet Filtering Company
SurfControl plc (EASDAQ:SRFC/Londen:SRF) is met het aanbod van filtering oplossingen wereldleider op het gebied van verantwoord Internet gebruik. Er zijn oplossingen voor thuis, het onderwijs en het bedrijfsleven. De reeks SurfControl producten voorziet in expert filtering, Pass-Through en Pass-By technologieën om een productieve Internet omgeving te creëren op de werkplek en een kindveilig Internet thuis en op school.

De uitgebreide serie oplossingen bestaat onder meer uit SuperScout de marktleider voor Internet productiviteit binnen het bedrijf; CyberPatrol de marktleider voor verantwoord internet gebruik door kinderen op school en thuis; en SurfControl Content Filtering Sdk de beproefde filtering oplossing voor ISPs, zoekmachines, Internet Appliances en ASPs.

SurfControl werkt samen met partners zoals AltaVista, CheckPoint Software, Cisco Systems , Google, Hewlett Packard IBM ICSA, Microsoft s Web TV Netscape, WorldGate, and YAHOO!

SurfControl heeft wereldwijd 300 medewerkers en kantoren Californie en Massachusetts in de VS,Manchester,Londen, Rotterdam, Wenen, Frankfurt en Sydney.

Voor meer informatie: www.surfcontrol.nl

Voor nadere informatie nav dit persbericht:
European Marketing Group
Wim Kardux
0164 317 000
(wkardux@emg.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie