Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intel sponsort Holland CPL event

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CPL EUROPE

Intel sponsort Holland CPL event

CPL Europe kondigt hoofdsponsor van CPL Holland evenement aan

Intel Benelux wordt hoofdsponsor van het 2e CPL Europe evenement met haar Pentium(r) 4 processor.

Keulen, 1 mei 2001, CPL Europe kondigt met trots aan dat Intel Benelux hoofdsponsor zal zijn voor het eerste evenement van dit jaar, getiteld 'Pentium(r) 4 Processor CPL Holland'. Met nog slechts twee weken te gaan, zullen de topspelers uit heel Europa en zelfs van ver daarbuiten, het uitvechten in de Pandahallen te Loosdrecht nabij Amsterdam.

De CPL (Cyberathlete Professional League) is wereldleider in het organiseren van professionele geldprijstoernooien in computergames. Na haar oprichting in 1997, heeft de CPL tot dusver meer dan 10 tournooien gehouden over de hele wereld. De CPL is opgesplitst in vijf divisies, volgens de werelddelen Noord Amerika, Zuid Amerika, Europa, Azië en Australië.

Intel ontwikkelt al meer dan 30 jaar computer technologieën. Daarmee hebben ze de manier waarop computers en het internet vandaag de dag worden gebruikt, gerevolutioneerd. Intel werd opgericht in 1968 met de visie om miniatuur processoren te produceren voor de grote massa. In 1971 presenteerde Intel's werelds eerste microprocessor. Tegenwoordig levert Intel processoren, moederborden, computersystemen, software en netwerk-apparatuur.

Pentium(r) 4 Processor CPL Holland trekt voor het evenement al veel aandacht. Topspelers uit heel Europa nemen deel aan het toernooi met een totale prijzenpot van 26.000 Euro. Live verslag en TV uitzendingen van het evenement verzekert een spannend weekend, niet alleen voor de deelnemers en toeschouwers, maar ook voor kijkers over de hele wereld. Het toernooi maakt gebruik van de meest geavanceerde Pentium 4 processor gebaseerde computersystemen om alle cyberathleten ideale spelcondities te bieden.

Maurits Tichelman Directeur Intel Benelux licht toe: 'Onze Pentium Processoren zijn gebruikt in alle CPL toernooien sinds Oktober 1997 en we zetten deze traditie voort met de Pentium 4 processor, Intel's recentste en snelste processor. Voor gamers levert de Pentium 4 processor hoge performance waar ze dit het meest gebruiken en waarderen. De grote rekenkracht ondersteunt hoge frame rates voor vloeiende navigatie en verbeterde 3D grafische mogelijkheden ondersteunen een omgeving met cutting edge effecten, een ongelofelijk niveau van details en levensechte karakter animaties. - Ook Ralf Reichert, CPL Europe Manager, is trots om te zeggen dat 'Intel Europe de ideale partner voor dit evenement is. De perfecte integratie en presentatie van de Pentium 4 processor binnen de gaming-markt is een groot voordeel voor zowel Intel als de CPL'.

Het evenement vindt plaats van 11 t/m 13 Mei, 2001 in Loosdrecht, Nederland, in samenwerking met de gerenommeerde Nederlandse gaming provider Netgamez. Nederland, als lokatie, biedt de best mogelijke condities voor Europese computer gaming toernooien door haar centrale ligging en de redelijke reis- en verblijfkosten.

Verdere sponsoren van de Pentium 4 processor CPL Holland omvatten ELSA AG, specialisten in multimedia, netwerk en internet producten en Mplayer-Europe, Europa's grootste multiplayer gaming platform.Voor verdere informatie gelieve contact op te nemen met:

Intel Europe Web: www.intel.com Stichting Netgamez Web: www.netgamez.nl of holland.cpleurope.com

Public Relations Telefoon: 06-26 214 240 Michel Romeijn E-Mail: (mromeijn@netgamez.nl)CPL Europe GmbH
Reitweg 2-4
50679 Köln
www.cpleurope.com

Vrij voor directe veropenlijking.
Bij gebruik bewijs overleggen. Hartelijk dank!


03 mei 01 13:10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie