Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 3-05-2001 Persberichten district Sittard (JvK/11.30 uur)

Geleen, inbraak

Woensdagavond werd ingebroken in een woning aan Op de Kraonkel. Aan de achterzijde werd een deur geforceerd om binnen te komen. De woning werd helemaal doorzocht. De bewoner kon nog niet aangeven wat er werd gestolen.

Sittard, inbreker aangehouden

De politie van Sittard heeft een 40-jarige inwoner uit die plaats aangehouden kort nadat hij een inbraak had gepleegd in de shop van een tankstation aan de Leyenbroekerweg. Daarbij had hij een aanzienlijke hoeveelheid rookartikelen buit gemaakt. Toen de politie hem in zijn woning aan de Silstraat aanhield werd ook nog eens een hennepplantage aangetroffen. Deze werd in de loop van donderdag ontmanteld. De man is ingesloten.

Urmond, inbraak in kantoor

Woensdag werd ingebroken in een bedrijfskantoor aan de Heirstraat. Een achterdeur werd geforceerd om binnen te komen. Een kast en een bureau werd opengebroken. Uit het kantoor verdwenen twee laptop computers en de inhoud van een geldkistje.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie