Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 3-05-2001
1ePersberichtdonderdag3mei2001


Politieberichten

Eindhoven: Verdachte vernieling aangehouden
Woensdagavond is om 20.50 uur een 23-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor had hij een ruit van een bedrijf op de Vestdijk ingetrapt. Een politiesurveillance die ter plaatse kwam zag dat de verdachte hard wegliep. Na een korte achtervolging kon de ver-dachte op de Tramstraat worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Alcohol
Woensdagavond om 21.40 uur is op de V. van den Heuvellaan een 46-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies 1,40 pro mille. De man kreeg een rijverbod van 7 uur opgelegd. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Op de Veldm. Montgomerylaan is donderdagmorgen rond 2.35 uur een 55-jarige automobi-list uit Eindhoven aangehouden. Hij bleek alcohol gedronken te hebben. De man blies 1,05 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Eindhoven: Verdachte zakkenrollerij aangehouden Woensdagmorgen om 8.50 uur is in een woning op de Pieter Lastmanstraat een 40-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van zakkenrollerij op de Tongelresestraat op vrijdag 21 april jl. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Aanrijding met gewonde
Donderdagmorgen rond 9.45 uur raakte bij een aanrijding op de Gerwenseweg een 17-jarige bromfietser uit Helmond gewond. Hij reed op het fietspad richting Gerwen. Een 52-jarige automobilist uit Helmond die daar rechtsaf een onverharde pad inreed gaf de bromfietser niet de vrije doorgang. De bromfietser botste tegen de zijkant van de auto en kwam ten val. Hij raakte gewond en is overgebracht naar het St. Catharinaziekenhuis.

Helmond: Verdachte aangehouden
Donderdagmorgen om 11.10 uur is op de Deltaweg een 22-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek de man in een te Heerlen gestolen auto te rijden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Oirschot: Gestolen auto
Donderdagmorgen om 3.40 uur is een 21-jarige man uit Tilburg aangehouden. Een gewaar-schuwde politiesurveillance trof de man op het Zilverzand bij een te Eindhoven gestolen personenauto aan. Even daarvoor had de politiesurveillance de auto zien rijden over de Eindhovenseweg in Oirschot en zette daarop de achtervolging in. De man is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eersel: Alcohol
Woensdagavond rond 20.30 uur is op de Postelseweg een 57-jarige automobiliste uit Eersel gecontroleerd. Zij bleek gedronken te hebben. De vrouw blies 2,80 pro mille. Haar rijbewijs is ingevorderd. Zij kreeg een rijverbod van 16 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Bladel: Diefstal auto
Tussen woensdagavond 23.00 en donderdagmorgen 4.00 uur is vanaf de Hendrik Conscien-celaan een zwarte personenauto, Opel Kadett Hatchback, kenteken XJ-46-LP, gestolen.

Middelbeers: Inbraak in winkel
Donderdagmorgen rond 2.40 uur ontdekte de 44-jarige eigenaar uit Middelbeers dat bij hem in de winkel op de Hoogdijk was ingebroken. De ruit van de toegangsdeur was vernield. Uit de winkel is een lege geldcassette gestolen.

Asten: Inbraak in woning
Tussen donderdag 0.05 en 6.45 uur is ingebroken in een woning op Den Bleek. Aan de achterzijde is een toegangsdeur opengebroken. Uit de woning zijn een videocamera en een portemonnee met vijftien gulden gestolen.

Geldrop: Verdachte aangehouden
Donderdagmorgen om 1.38 uur is op de Jan Carstenszweg een 24-jarige Engelsman aange-houden. Een getuige zag dat de man op de parkeerplaats aan de Jan Carstenszweg aan een geparkeerde auto zat te rommelen. Hij waarschuwde de politie, die de man in de auto aantrof. De man was bezig om de bedrading van het contactslot door te verbinden. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie