Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 3-05-2001
Politieberichten van 3/5 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Bolsward: inbraak woning
Donderdag tussen 00.05 en 05.15 uur werd ingebroken in een woning aan de Marienpoort. De achterdeur werd opengebroken. De woonkamer werd doorzocht. Uit een dressoir werd een portemonnee weggenomen met daarin een paar honderd gulden. De eigenaar, een 36-jarige inwoner van Bolsward, heeft aangifte gedaan.

Wolvega: inbraak auto`s
Afgelopen nacht werd ingebroken in een tweetal auto`s, die respectievelijk geparkeerd stonden op de Pieter Paulus Rubenstraat en de Chopinstraat. In beide gevallen werd het voorportier vernield. Uit de auto werd geluidsapparatuur weggenomen. De eigenaars hebben aangifte gedaan.

Harlingen: inbraak hotel
Van woensdag op donderdag werd ingebroken in een hotel aan de Kruisstraat. Via vernieling van een ruit kwam men het hotel binnen. Uit het kantoor werd een geldkistje weggenomen met daarin een paar honderd gulden. Een medewerkster van het hotel, een 43-jarige inwoonster van Harlingen, heeft aangifte gedaan.

Leeuwarden: keukenbrand
Donderdag omstreeks 09.20 uur kwam er een melding binnen dat er een keukenbrand zou zijn in de Curacaostraat. Ter plaatse bleek het te gaan om een slaapkamerbrand. De 6-jarige jongentje had met een aansteker gespeeld, waardoor brand was ontstaan in een hoek van de slaapkamer. Het vuur was reeds door de brandweer geblust. Er vielen geen gewonden. De naast gelegen woning liep rookschade op. De schade aan de slaapkamer was aanzienlijk.

Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie