Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ISIT lid van SNIA Europe

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ISIT lid van SNIA Europe

Directeur Roelof Borggreve bestuurslid van de
Europese tak van de Storage Networking Industry Association

Naarden, 3 mei 2001 - - Als een van de eerste onafhankelijke resellers heeft ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - zich aangesloten bij de Europese tak van de SNIA. SNIA (Storage Networking Industry Association) is een onafhankelijke organisatie die probeert storageleveranciers en eindgebruikers bij elkaar te brengen. Naast het lidmaatschap van ISIT is Roelof Borggreve, algemeen directeur van ISIT, benoemd tot 'member of the board' van SNIA Europe. Hij is binnen het bestuur verantwoordelijk voor 'membership development'.

"Zowel SNIA als ISIT zijn onafhankelijke organisaties en net als SNIA vormt ook ISIT een schakel tussen de eindgebruiker en storageleveranciers", vertelt Borggreve. "Maar ook zonder deze overeenkomsten beschouw ik SNIA als een krachtige organisatie die kennis biedt en ingewikkelde compatibility-problemen oplost. Daarvan profiteren zowel gebruikers als leveranciers. Daarom zijn we meteen lid geworden van SNIA Europe."

Naast het lidmaatschap is ISIT ook verder betrokken bij SNIA Europe. Zo stelt de onderneming haar storage demo centre ter beschikking voor SNIA's E-storage trainingen en is Borggreve als bestuurslid verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe SNIA-leden. "Leden betalen jaarlijks een bescheiden bedrag en ontvangen in ruil daarvoor onder andere de meest recente informatie over storage-ontwikkelingen, korting op beurzen en congressen, toegang tot SNIA-E weblinks en SNIA-E storagetrainingen", verduidelijkt Borggreve. "Gezien het succes van SNIA in de VS en het toegenomen belang van storage en met name storage networking-oplossingen - ook in Europa - verwacht ik veel van SNIA Europe."

ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC Naarden. Telefoon: 035 - 695 61 11. Fax: 035 - 695 61 13.

ISIT - The Storage Company
ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - is dé specialist in centrale back-up-, centrale disk storage-, high-availability-, disaster recovery-, archiverings-, NAS- en SAN-oplossingen voor open systems. Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen. in Nederland. ISIT's engineers en consultants hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het vertalen van storagewensen naar werkbare en op maat gesneden oplossingen. Door strategische samenwerking met toonaangevende business partners heeft ISIT toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen. ISIT levert oplossingen van A-merken zoals Legato, StorageTek, VERITAS, ADIC, Exabyte, NSM, Chess, Network Appliance, Computer Associates, EMC² en Compaq. De onderneming is niet gebonden aan één merk, leverancier of besturingssysteem. Daardoor kan altijd een oplossing op maat worden geleverd. De klant kiest of hij alleen een product of een volledige Turn-Key-oplossing wenst. Een ISIT Turn-Key-oplossing omvat implementatie, customized procedurebeschrijvingen, supportcontracten en training in ISIT's eigen demo- en trainingscentrum. De supportorganisatie van ISIT zorgt voor onderhoud van zowel hard- als software. De helpdesk is desgewenst 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en problemen.

redactionele informatie:
Pb0601
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com), website: www.influx-pr.com.
Of: ISIT B.V., Reinout van Meurs, Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035-695 61 11, fax: 035-695 61 13, e-mail: (rvmeurs@isit.nl), website: www.isit.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie