Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ordina vanaf 2002 hoofdsponsor grastennistoernooi Rosmalen

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ordina Beheer NV
Zoek soortgelijke berichten
Ordina Beheer NV


Ordina vanaf 2002 hoofdsponsor grastennistoernooi Rosmalen

Ordina wordt de nieuwe titel- en hoofdsponsor van het internationale grastennistoernooi dat jaarlijks wordt gehouden op de banen van het Autotron te Rosmalen. De ICT-dienstverlener neemt de plaats in van bierbrouwer Heineken die zich terugtrekt als hoofdsponsor en naamgever van het evenement. Ordina was al enkele jaren subsponsor van het toernooi dat met ingang van 2002 Ordina Open gaat heten. Toernooi-organisator Libéma Exploitatie BV en Ordina zijn een contract aangegaan voor een periode van 5 jaar.

Het grastoernooi in Rosmalen is bij zowel spelers als publiek zeer geliefd. Het evenement wordt geroemd vanwege zijn uitstekende sfeer en goede organisatie. Het behoort tot de ATP World Series voor heren en de WTA Tier III voor dames en wordt door de internationale tennistop gezien als goede voorbereiding op Wimbledon. De toernooidirectie slaagt er jaar naar jaar in een aantrekkelijk spelersveld samen te stellen. Verschillende top 10 spelers, waaronder Martina Hingis, Jennifer Capriati, Richard Krajicek en Patrick Rafter gaven acte de presence in het Brabantse. Ordina Open trekt toptalent van wereldklasse en een geïnteresseerd en enthousiast publiek. Daaraan willen wij als een van de grootste ICT-dienstverleners in Nederland graag onze naam verbinden, aldus bestuursvoorzitter Ronald Kasteel.

Het jaarlijkse grastoernooi mag rekenen op een goede belangstelling van de pers en krijgt ruime zendtijd op de Nederlandse televisiezenders. Ook dat is voor Ordina een reden om haar naam aan het toernooi te verbinden. "Onze doelstelling is om de naamsbekendheid van ons bedrijf te verstevigen in Nederland en daarbuiten. Wij willen dat doen op een manier die bij ons past. De kwaliteit van dit toernooi heeft een positieve uitstraling op ons bedrijf", meent Kasteel.

Met haar betrokkenheid bij dit sportieve evenement wil Ordina zowel relaties als medewerkers een plezier doen. Weliswaar nog als subsponsor zal Ordina ook dit jaar haar klanten in de gelegenheid stellen om van zeer dichtbij de verrichtingen van de internationale tennistop mee te maken. Het toernooi start 18 juni a.s. en duurt 7 dagen.

Over Ordina
Ordina is een beursgenoteerde en toonaangevende dienstverlener in de markt voor informatie- en communicatietechnologie. De organisatie, opgericht in 1973, telt thans circa 3.800 medewerkers. Het dienstenpakket omvat onder meer management- en business consultancy, applicatie-ontwikkeling en
-beheer, ontwikkeling en beheer van ICT-infrastructuren, ontwikkeling van embedded software en ERP-implementaties. Ordina ondersteunt haar opdrachtgevers om met behulp van hoogwaardige informatie- en communicatietechnologie strategisch voordeel te behalen, door toepassing van gedegen vakkennis van ICT in combinatie met voortdurende innovatie en een heldere kijk op bedrijfskundige vraagstukken. Het aandeel Ordina NV is genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs en is opgenomen in de Midkap-Index, alsmede in de Next 150 index van Euronext.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie