Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 3-05-2001 2e Persbericht 3 mei 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachten aangehouden
De politie heeft donderdagmiddag rond 15.10 uur na een achtervolging twee Eindhovenaren aangehouden. Een 24-jarige man werd op het Minckelersplein aangehouden en een tweede 22-jarige verdachte op de Boschdijk. Beiden worden verdacht van een poging tot beroving van de auto van een 26-jarige Eindhovenaar op het Baekelandplein kort daarvoor. Het slachtoffer wilde in zijn auto stappen toen plotseling twee mannen op een scooter aan kwamen rijden. Eén van hem bedreigde hem met een mes. De verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Verdachte met vals paspoort aangehouden In het belastingkantoor op het Stationsplein is donderdag rond 11.55 uur een 42-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij wordt verdacht van het gebruiken van een vals paspoort. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Budel: Man verongelukt
Op de Randweg Oost is donderdagochtend rond 1.15 uur een 33-jarige man uit Hamont (België), P.H.F. Zanders, verongelukt. Het slachtoffer had zijn auto niet voortdurend onder controle en botste tegen een boom. Hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Deurne: Hennepkwekerij aangetroffen
De politie heeft donderdagochtend rond 10.00 uur in een bedrijfspand aan de Industrieweg een hennepkwekerij met ongeveer 1.200 planten aangetroffen. Er was niemand in het pand aanwezig tijdens het onderzoek. De planten en de apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de kwekerij.

Gastel: Auto gestolen
Vanaf het St. Cornelisplein is donderdag tussen 12.00 en 13.00 uur een blauwe Volkswagen Golf met het kenteken PL-RT-92 gestolen.

Son: Oplegger gestolen
Vanaf de Planetenlaan is tussen woensdagavond 19.00 uur en donderdagochtend 5.30 uur een witte oplegger met het kenteken BF-PP-65 gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie