Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Paprikaproject toont succesvolle samenwerking met Egypte

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

02 Apr 2001.

Paprikaproject toont succesvolle samenwerking Nederland-Egypte Eind februari heeft de Nederlandse ambassadeur in Egypte, de heer S. Leenstra, in Ismalya een kas geopend, waar op een oppervlak van 1 hectare paprika´s worden verbouwd voor de Nederlandse markt. De bouw van de kas en de moderne productiewijze die men er hanteert, zijn het gevolg van intensieve samenwerking tussen Nederlandse en Egyptische bedrijven. Het project kwam tot stand in het kader van het Programma Samenwerking Opkomende Markten (PSOM) van het Nederlandse Ministerie voor Ontwikkelingssamenwerking. Dit programma biedt Nederlandse bedrijven nu opnieuw de mogelijkheid duurzame economische samenwerking te realiseren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie