Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Noord, Den Bosch: winkeldief aangehouden

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 3-05-2001 Persbericht district Den Bosch

WINKELDIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 53-jarige inwoner uit Hedel in een bouwmarkt aan de Vogelstraat in s-Hertogenbosch aangehouden voor diefstal van een douchekop. Hij kreeg een boete van Fl. 410,=.

BEKEURINGEN VOOR PARKEREN OP INVALIDENPARKEERPLAATSEN (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag heeft de politie naar aanleiding van klachten van bewoners gecontroleerd op het illegaal parkeren op invalidenparkeerplaatsen op de Klokkenlaan en op de Bokkelaren in s-Hertogenbosch. Drie personen kunnen een boete van Fl. 140,= tegemoet zien.

WONINGINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Oeterselaan in s-Hertogenbosch. Uit het pand zijn o.a. geld, sieraden en tv-apparatuur ontvreemd.

GEBROKEN HEUP NA FOUTIVE INHAALMANOEUVRE (Heusden)

Woensdagmiddag is een 42-jarige inwoner uit Drunen gewond geraakt bij een foutieve in-haalmanoeuvre op de Polderweg in Heusden. Het slachtoffer is volgens zijn zeggen, met zijn auto, bij een verkeerde inhaalmanoeuvre van de weg geraakt en in een greppel gereden. Hij is met een gebroken heup overgebracht naar het ziekenhuis.

SNORFIETSTER AANGEREDEN DOOR AUTOMOBILIST (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag heeft een 21-jarige Bossche op een snorfiets bij een aanrijding met een 48-jarige plaatsgenoot op de Van Grobbendonclaan in s-Hertogenbosch een hersenschudding en kneuzingen opgelopen. De man sloeg met zijn auto rechtsaf om het terrein van een tank-station op te rijden. Hij sneed daarbij de pas van het in dezelfde richting rijdende slachtoffer af. Zij kwam ten val en is per ambulance overgebracht naar het Carolusziekenhuis.

ALCOHOLGEBRUIK OP OPENBARE WEG (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 23-jarige man zonder vaste woon-en of verblijfplaats op de Bloe-menkamp in s-Hertogenbosch bekeurd voor het drinken van alcohol op de openbare weg.

DRUGSGEBRUIK (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 44-jarige drugsgebruiker op het Stationsplein in s-Hertogenbosch bekeurd voor het gebruiken van drugs op de openbare weg.

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag is vanaf de Zuid Willemsvaart in s-Hertogenbosch een grijze Opel Kadett met het kenteken SH-15-LG ontvreemd.

FL. 750,= BOETE VOOR OPSTEKEN MIDDELVINGER (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 34-jarige Hinthammer op de Orthenseweg in s-Hertogenbosch aan-gehouden voor belediging van agenten. Hij kreeg in het kader van lik op stuk een geldboete van Fl. 750,=. Op het bureau bleek dat hij nog 42 dagen gevangenisstraf te goed had.

De verdachte zat als inzittende in een voor de surveillancewagen rijdende auto en stak diver-se malen zijn middelvinger op naar de agenten. De andere inzittenden hadden daar de groot-ste lol om. Ondanks dat de agenten een arrestant vervoerden, besloten ze de man even te laten stoppen om hem op zijn gedrag aan te spreken. Nadat de verdachte zijn weg vervolgde, herhaalde hij zijn beledigende gedrag. Hij is daarop door de bemanning van een tweede sur-veillancewagen aangehouden. Op het bureau bleek hij nog een gevangenisstraf te goed te hebben van 42 dagen. Voor de belediging kreeg hij door Justitie geldboete van Fl. 750,= opgelegd. Hij is ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VECHTEN OP STRAAT (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 53-jarige dakloze op de Stationspasserelle in s-Hertogenbosch aan-gehouden toen hij een collega dakloze (45 jaar) met een bezemsteel te lijf ging. Het tweetal had onenigheid met elkaar gekregen en er vielen over en weer een paar klappen. De 53-jarige man wilde het slachtoffer, waar de politie bij stond, nogmaals met een bezemsteel te lijf gaan en is daarop aangehouden.

INBREKER GAAT ER MET AUTO BEWONER VANDOOR (Engelen)

Van woensdag op donderdag zag een 33-jarige inwoner uit Engelen tot zijn grote verbazing zijn eigen auto voor zijn woning aan de Weislag in Engelen wegrijden. De man kwam net terug van vakantie en probeerde met de auto van zijn reisgenoot de diefstal van zijn eigen auto te verhinderen. Er ontstond een aanrijding, waarna de dader er toch met de auto vandoor wist te gaan. Beide voertuigen liepen schade op. In de woning van het slachtoffer bleek te zijn ingebroken. Zijn auto, een blauwe BMW 318I, kenteken 96-GD-BB, is met behulp van de bij de inbraak buitgemaakte autosleutels ontvreemd.

WAPENS AANGETROFFEN BIJ HUISZOEKING (s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen zijn naar aanleiding van onderzoek, bij een huiszoeking aan de Eiken-straat in s-Hertogenbosch een imitatiepistool en een stroomstootwapen aangetroffen. Tegen de 29-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt. Het wapen, een bedrieglijk echt uitziend pistool en het stroomstootwapen, werden aangetroffen op de benedenverdieping van de wo-ning. De wapens zijn inbeslaggenomen en er is proces-verbaal opgemaakt voor de Wet Wa-pens & Munitie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie