Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Economische gedachten voor verwijdering teerhoudend asfalt

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid

Persbericht

Economische perspectieven voor de verwijdering van teerhoudend asfaltVerwijdering teerhoudend asfalt leidt tot extra kosten voor wegbeheerders Sinds 1 januari 2001 is het niet meer toegestaan om teerhoudend asfalt dat vrij-komt bij wegreconstructies opnieuw toe te passen. Nieuwe methoden voor verwerking leiden tot hogere kosten per ton vrijkomend materiaal. Hoewel wegbeheerders zullen trachten de vrijkomende hoeveelheden teerhoudend asfalt zoveel mogelijk te beperken, kunnen de extra kosten voor wegbeheerders op macroniveau oplopen tot enkele tientallen miljoenen guldens per jaar. Dit blijkt uit een onderzoek dat het Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie