Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: diefstal van aanhangwagen in Gieten

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Van donderdagmiddag 03.05.2001
16:17 donderdag 3 mei 2001

Bert Peters, 0592 - 36 12 94 of 06 53 23 80 59

Vanaf vanmiddag 17.00 uur verzorgt Bert Visser de persvoorlichting tot maandagmorgen 07 mei 2001 08.00 uur.

Gieten, diefstal tandemasser
Deed vanmorgen een 55-jarige man uit Gieten aangifte van diefstal van zijn aanhangwagen met platte laadvloer. De wagen werd vannacht bij zijn woning aan de Schoolstraat weggenomen. Waarde van de aanhangwagen onbekend.

Klazienaveen, diefstal gereedschap
Deed een 24-jarige man uit Soest aangifte van gereedschap. Terwijl hij aan het werk was in de Doorndistel werden uit zijn auto twee boormachines weggenomen met een waarde van fl. 1.750,-.

Echten, diefstal apparatuur
Deed een 55-jarige man uit De Krim aangifte van diefstal van onderdelen van machines. Er werden o.a. complete motoren weggenomen vanaf de machines die nabij een spoorwegovergang aan de Ruinerweg stonden. De machines werden gebruikt bij spoorwegwerkzaamheden. De schade loopt in de tienduizenden guldens.

Westerbork, woninginbraak
Werd vannacht ingebroken in een woning aan de Pieterbergweg. Door middel van de Bulgaarse methode kon men binnen komen. Er werden drie damesjassen weggenomen en een portemonnee. De 57-jarige bewoonster deed aangifte,

Emmen, schoolinbraak
Werd ingebroken in een school aan de van Schaikweg. Er werd een computer, beeldscherm en toetsenbord weggenomen. Schadebedrag onbekend. Een 39-jarige man uit Emmen deed namens de school aangifte.

Emmen, plakker bekeurd
Werd vanmiddag een 30-jarige Groninger op heterdaad betrapt door de milieupolitie terwijl hij aan de Ermerweg stond te plakken. Hij maakte namens een Groninger bedrijf reclame voor een optreden van SKIK en een beachparty. Zijn plakspullen werden in beslag genomen. De man is al vaker bekeurd in Emmen.

Meppel, val van ladder
Vanmorgen was een 44-jarige schilder uit Nijeveen aan het werk aan de Wolddijk. Hij had zijn ladder op een plat dak staan om een dakkapel te kunnen schilderen. Terwijl hij stond te schilderen schoof de ladder onderuit en viel de man op het twee meter lager gelegen dak. Hij raakte gewond en werd door medewerkers van de brandweer van het dak gedragen waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. Onderzoek wees uit dat hij kneuzingen had opgelopen waarna hij naar huis mocht.

Beilen, agressieve honden
Een 30-jarige man aan de Klaverstraat had zijn drie honden in de tuin lopen, een Jack Russel en twee Akita Inus (vechthonden). Zonder enige aanleiding pakte één van die vechthonden de kleine Jack Russel waarna hij hulp kreeg van de andere vechthond. Vanaf dat moment waren de honden niet meer door de eigenaar te benaderen. Door de hondengeleiders van Politie Drenthe werden de honden met een vangstok gevangen waarna ze naar een dierenarts werden overgebracht. Beide honden kregen een spuitje waarna ze insliepen.

ASSEN

Veel bekeuringen op Provincialeweg in Eext. Klik op Sneu Geld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie