Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Chapter 11' aanvraag Viatel in VS zonder effect op Europa

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

HOOFDDORP - donderdag 3 mei 2001 - De 'Chapter 11' aanvraag van Viatel in de Verenigde Staten gisteren heeft geen enkel effect op de bedrijfsvoering van deze telecom-aanbieder in Nederland of Europa. Viatel heeft deze stap gedaan voor haar Amerikaanse onderneming om de reorganisatie van de balans te vergemakkelijken alsmede niet-winstgevende onderdelen in de Amerikaanse organisatie af te kunnen stoten. De Europese vennootschappen beschikken over voldoende liquide middelen om hun bedrijfsvoering op de gebruikelijke wijze voort te zetten en zullen dat ook doen. Ook voor het Nederlandse kantoor van Viatel (gevestigd in Hoofddorp) heeft deze beslissing ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie