Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord, Venlo: verkeersongevallen

Datum nieuwsfeit: 03-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 3-05-2001
Mediaberichten 3 mei (15.00 uur)

VENLO Verkeersongeval A67 (afsluitend bericht)
VENLO De politie heeft technisch onderzoek verricht naar de mogelijke oorzaak van het verkeersongeval gisteren op de A67 waarbij een 19-jarige vrachtwagenchauffeur uit Barendrecht is overleden. Vermoedelijk heeft het slachtoffer de filevorming voor hem te laat bemerkt waardoor hij met hoge snelheid tegen de achterzijde van een andere stilstaande vrachtauto botste. Wat is de reden is van deze onoplettendheid is onbekend. Bij de botsing zijn totaal vier vrachtwagens betrokken geweest. Naast het dodelijk slachtoffer waren erbij betrokken: een 46-jarige chauffeur uit het Belgische Arendonk, een 35-jarige chauffeur uit het Duitse Hamburg en een 36-jarige chauffeur uit het Duitse Rhede. Het waren allemaal zogenaamde containerwagens op weg naar Duitsland. Er werd ook hulp verleend door een traumahelikopter vanuit Nijmegen. Op dringend verzoek van de medici ter plaatse is de politie bij het Venlose ziekenhuis zakken bloed gaan halen ten behoeve van het slachtoffer. Uiteindelijk besloten de medici om het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis te brengen. De politie heeft dit transport begeleid en de kruisingen afgezet voor een vlotte doorgang naar het ziekenhuis. Desondanks overleed het slachtoffer korte tijd na aankomst in het ziekenhuis.

ST ODILIENBERG Dodelijk verkeersongeval 2
ST ODILIENBERG Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Linnerweg is vanmorgen omstreeks 10.45 uur een 35-jarige vrouw uit Melick om het leven gekomen. Door onbekende oorzaak is de automobiliste van de weg geraakt en aan de linkerzijde van de weg tegen een boom gebotst. Het slachtoffer was op slag dood.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie