Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dj's Lady Aïda & Tasaka in de Effenaar te Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

vrijdag 4: 22.00: f 20,- (¤ 9,08)
Fluid
Dj's Lady Aïda & Tasaka (Denki Groove, Loopa, Japan) Vj Oxygen
voorverkoop reeds gestart
Vorige maand was Lady Aïda getuige van een spetterend optreden van dj Tasaka in de Liquid Room in Tokyo. Daarop volgde direct een uitnodiging voor Fluid! Dj Tasaka vertegenwoordigt de tweede generatie van de Japanse techno. Samen met Takkyu Ishino is hij bandlid van de succesvolle formatie Denki Groove én resident dj van de Loopa techno-avonden (Liquid Room Tokyo) die inmiddels al vijf jaar bestaan. Dat zijn technische skills in de hiphop liggen is tijdens zijn dj-sets duidelijk te horen. Een draaitafel is voor hem een instrument. Zijn mix-stijl: niet te evenaren energiek! Verwacht een mix van Chicago-georiënteerde techno, disko-nix, old-skool, electro en wave afgewisseld met oude Japanse pop-platen en sport-commentaar uit Japans Sumi-worstel wedstrijden. Waar hij zijn vinyl vandaan haalt weet niemand... zijn mix is ronduit verbijsterend! Wil je alvast een voorproefje horen? Check dan zijn mix-cd "dj Tasaka presents: Loopa'' op Ki/oon records, die nog maar net in de winkels ligt. Alle handelingen van deze sympathieke Japanner zullen tijdens zijn optreden te volgen zijn op het grote vj-scherm.
Vj Oxygen duikt speciaal voor deze Fluid in haar Japanse beeldarchief. Ook de video-compilatie die Lady Aïda maakte in Tokyo zal zeker niet ontbreken. Ongecensureerd natuurlijk... Sayonara!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie