Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachten dodelijke steekpartij aangehouden in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 4-05-2001 2e Persbericht van vrijdag 4 mei 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachten dodelijke steekpartij aangehouden In samenwerking met de politie Noorwegen en Duitsland zijn woensdag en donderdag jl. in Frankfurt (Duitsland), een 25-jarige Marokkaan en een Marokkaan, waarvan de juiste identiteit vastgesteld moet worden, aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij gepleegd op donderdag 8 februari jl., in een flat aan de Herman Gorterlaan te Eindhoven.

Luyksgestel: Aanhouding na bedreiging
Vrijdagmorgen om 05.00 uur, is door het arrestatieteam van de politie, in een woning aan de Dorpsstraat een 48-jarige inwoner van Luyksgestel aangehouden. De man had bij een ruzie in de relationele sfeer ernstige bedreigingen geuit. Omdat er in de bedreiging gesproken werd over een vuurwapen kreeg het onderzoek hoge prioriteit. Huiszoeking in de woning van de verdachte leverde een vuistvuurwapen, een alarmpistool, een stiletto en een vlindermes op. De verdachte is overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld. De wapens zijn inbeslaggenomen.

Helmond: Aanhouding na vernieling
Een 15-jarige Helmonder is vanmiddag om 14.32 uur, op de Beelstraat aangehouden. De jongeman wordt ervan verdacht kort ervoor op de Molenstraat een deuk in een bestelbusje te hebben geschopt. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het bureau.

Helmond: Aanhouding na vernieling
Vanmiddag om 16.40 uur is op het Overijsselplantsoen een 58-jarige inwoner van Helmond aangehouden. De man was bezig een tuinafscheiding tussen hem en de buren te vernielen. De verdachte was onder invloed en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij is voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie