Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo inbreker overlopen

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 4-05-2001
Mediaberichten 4 mei (laatste berichten)

POSTERHOLT Inbreker overlopen
POSTERHOLT Een ouder echtpaar (61-jarige vrouw en haar 63-jarige echtgenoot) werd vanmorgen in alle vroegte rond 05.15 uur in hun woning aan de Julianalaan geconfronteerd met een inbreker. Het kwam vervolgens tot een handgemeen tussen de indringer en de man des huizes waarbij laatstgenoemde met een hard voorwerp op het hoofd werd geslagen. Uiteindelijk zag de verdachte kans om de woning uit te vluchten. Tijdens de worsteling is de kleding van de verdachte vermoedelijk van zijn lijf gerukt. Het is niet uitgesloten dat de verdachte de woning vervolgens naakt of deels naakt heeft verlaten. Diverse politiepatrouilles waren spoedig ter plaatse en stelden een onderzoek in de omgeving in echter zonder het gewenste resultaat. De 63-jarige man werd voor behandeling aan een hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar kon dit na behandeling weer verlaten. De politie is dringend op zoek naar mensen die de verdachte vermoedelijk geheel of gedeeltelijk naakt na 05.15 uur vanmorgen in Posterholt of omgeving hebben gezien of anderszins informatie hebben over dit misdrijf. Zij worden verzocht te bellen met de politie Roerstreek, telefoon: 0900 8844 (30 ct/min.).

VENRAY Tuinplanten gestolen bij school
VENRAY In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 mei hebben onbekenden op het terrein van een school aan de Oostsingel circa 60 tuinplanten gestolen die recent waren geplant. De schade bedraagt circa 1000 gulden. Vermoedelijk heeft de dader het terrein via de Henri Dunantstraat verlaten. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Venray, telefoon: 0900 8844 (30 ct/min). Prettige avond!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie