Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Paardensport: MKZ hot item tijdens General Assembly FEI

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchMKZ-problemen hot item tijdens General Assembly FEI In San Francisco is uitvoerig over de MKZ-problematiek gesproken. Het is ook binnen de FEI duidelijk geworden, dat deze internationale paardensportorganisatie zich beter op een dergelijke crisis moet voorbereiden om slagvaardiger te kunnen reageren, vooral richting Brussel. De schade van de mond- en klauwzeerepidemie in Europa zal moeten worden geïnventariseerd. Vooral op initiatief en aandrang van Nederland werd afgesproken, dat de FEI de economische waarde van paardensport zal onderbouwen om nationaal en internationaal duidelijk te maken wat de economische betekenis van de paardensector is. De FEI wil de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie