Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: automobilist verongelukt

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmorgen 4 mei 2001
10:50 vrijdag 4 mei 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

EEN WEST

Een 24 jarige automobilist is vrijdagmorgen dodelijk verongelukt op de Bakkeveenseweg bij Een West.
De man reed in de richting Een. De wielsporen van de auto duiden erop dat de man, die alleen in de auto zat, rechts naast de weg is geraakt. De auto is tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder is ter plaatse overleden.

ASSEN

De politie heeft donderdagmiddag de auto inbeslaggenomen van een 26 jarige automobilist uit Haarlem. Bij een controle bleek dat de Haarlemmer een ongeldig rijbewijs had en dat zn auto niet verzekerd was.

EMMEN

Bij een autokraak op de Noorderpassage in Emmen is donderdagavond een radio / cd speler gestolen. De linkerruit van de auto was ingeslagen.

ASSEN

Onbekenden hebben donderdagnacht na het ingooien van een ruit van een snackbar aan het Sticht in Assen vermoedelijk een paar ijsjes gestolen. Omwonenden hebben de politie gebeld nadat ze glasgerinkel hadden gehoord. De deksel van de vrieskist stond open en binnen lag een grote zwerfkei.

ASSEN

Een 28 jarige bewoner van de Groningerstraat in Assen ontdekte donderdagavond dat al zijn electrisch gereedschap uit de garage achter de woning gestolen was. De deur van de garage was vernield. De benadeelde man komt na inventarisatie aangifte doen bij de politie.

WACHTUM

Een woonboerderij aan het Oostereind in Wachtum is donderdag tegen de avond na blikseminslag grotendeels uitgebrand. De rietgedekte boerderij liep naast de brandschade forse waterschade op.

NIEUW DORDRECHT

Twee bewoners van de Klazienaveensestraat in Nieuw Dordrecht zien het niet meer zitten met hun hond. Beiden, een man van 39 en een vrouw van 48 jaar, zijn donderdagavond gebeten door hun zwarte New Foundlander. Ze zijn behandeld door de, ondanks de artsenstaking, dienstdoende huisarts. Op verzoek van de eigenaren heeft een dierenarts de hond, zoals dat zo mooi heet, laten inslapen


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie