Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ISIT organiseert viertal storage-workshops

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ISIT organiseert viertal storage-workshops

Naarden, april 2001 - - Het belang van een goede storage-oplossing is de afgelopen jaren gegroeid wegens de sterk toegenomen hoeveelheid opgeslagen digitale informatie. Daarom organiseert ISIT, Intelligent Storage through Integrated Technology, in mei een viertal workshops met als titel 'Building a Storage Network'. Deelnemers aan deze eendaagse workshop worden aan de hand van lezingen, demonstraties, een marktoverzicht en praktijkvoorbeelden op de hoogte gebracht van de belangrijkste wetenswaardigheden over storage networks. Met al deze informatie krijgen zij inzicht in de mogelijkheden en het rendement van verschillende storage networks voor hun eigen organisatie; op korte en lange termijn. De workshops vinden plaats in ISIT's eigen Storage Democentrum in Naarden.

Agenda-informatie
Workshop 'Building a Storage Network'
4, 11, 18 en 25 mei 2001
ISIT Storage Democentrum, Gooimeer 14, Naarden
Kosten: Æ' 500,-, inclusief lunch

Voor meer informatie of inschrijving:
ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC Naarden. Telefoon: 035 - 695 61 11. Fax: 035 - 695 61 13.

ISIT - The Storage Company
ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - is dé specialist in centrale back-up-, centrale disk storage-, high-availability-, disaster recovery-, archiverings-, NAS- en SAN-oplossingen voor open systems. Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen. in Nederland. ISIT's engineers en consultants hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het vertalen van storage-wensen naar werkbare en op maat gesneden oplossingen. Door strategische samenwerking met toonaangevende business partners heeft ISIT toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen. ISIT levert oplossingen van A-merken zoals Legato, StorageTek, VERITAS, ADIC, Exabyte, NSM, Chess, Network Appliance, Computer Associates, EMC² en Compaq. De onderneming is niet gebonden aan één merk, leverancier of besturingssysteem. Daardoor kan altijd een oplossing op maat worden geleverd. De klant kiest of hij alleen een product of een volledige Turn-Key-oplossing wenst. Een ISIT Turn-Key-oplossing omvat implementatie, customized procedurebeschrijvingen, supportcontracten en training in ISIT's eigen demo- en trainingscentrum. De supportorganisatie van ISIT zorgt voor onderhoud van zowel hard- als software. De helpdesk is desgewenst 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en problemen.

redactionele informatie:
Pb0401
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com), website: www.influx-pr.com.
Of: ISIT B.V., Reinout van Meurs, Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035-695 61 11, fax: 035-695 61 13, e-mail: (rvmeurs@isit.nl), website: www.isit.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie