Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Illegale prostituee

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 4-05-2001 Persberichten district Sittard (14.30 u) Vrijdag, 4 mei 2001

District Sittard

Geleen, illegale prostituee
Het team vrouwenhandel van de politie in Zuid Limburg heeft donderdagmiddag in een bordeel aan de Rijksweg in Geleen een alhier illegaal verblijvende prostituee uit Ghana aangehouden. De 35-jarige vrouw maakte gebruik van een vervalste Nederlandse identiteitskaart. De vrouw werd in afwachting van haar uitzetting uit Nederland ingesloten.

Susteren, motorrijder ernstig gewond
Een 33-jarige motorrijder uit Sint Joost is donderdagavond omstreeks 23.15 uur ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Oude Rijksweg Noord in Susteren. De man reed met zijn motor over genoemde weg. Ter hoogte van de kruising met de Maaseikerweg en de Dieterenderweg wilde hij rechtdoor rijden in de richting van Echt. Op de kruising reed van rechts een fietser de kruising op die volgens getuigen- het rode verkeerslicht negeerde. De motorrijder remde fors en kwam ten val. De motor schoof door en schepte vervolgens de fietser die hierdoor ook ten val kwam maar daarbij ongedeerd bleef. De motorrijder liep ernstig hoofd- en nekletsel op en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht. Over zijn toestand is op dit moment niets bekend.

Geleen, inbraak
Donderdag werd ingebroken in een slagerij aan de Rijksweg Centrum in Geleen. De toegangsdeur werd met geweld geforceerd. Uit de winkelruimte verdwenen drie elctronische weegschalen en een rol met spaarzegels. Uit het personeelsverblijf werd een geluidsinstallatie weggenomen.

Sittard, insluiper betrapt in muziekschool
Oplettendheid van het personeel van de muziekschool aan de Broeksittarderweg leidde er toe dat donderdagmorgen omsrtreeks 11.00 uur een insluiper werd betrapt bij de diefstal van twee blokfluiten. Ze zagen de dader, een 32-jarige man zonder vaste verblijfplaats, een op dat moment leeg klaslokaal binnen gaan en daar evenlater met twee blokfluiten bij zich weer uitkomen. De man werd aangehouden en overgedragen aan de inmiddels gealarmeerde politie. Hij werd ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie