Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provinciaal Informatiecentrum in Brugge open voor vragen

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Een hapklaar antwoord
Brugge, 4/5/2001
Wie honger heeft naar informatie over de provincie kan vanaf mei terecht bij het Provinciaal Informatiecentrum in het gerenoveerde Tolhuis op het Jan Van Eyckplein in het hart van Brugge. Het Informatiecentrum zal als centrale wegwijzer instaan voor de opvang van de meest uiteenlopende vragen over de provincie: provinciale musea, fietsroutes, huisvestingspremies, Het Informatiecentrum zal een hapklaar antwoord geven of bij de inhoudelijk bevoegde dienst verdere informatie opvragen.

Het Informatiecentrum zal uitgebouwd worden als het centraal verkooppunt van provinciale publicaties. Tentoonstellingscatalogi, boeken, publicaties, cd-roms, videos, worden er ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie