Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vervoersstickers NZO voor transporten van rauwe melk

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Vervoersstickers van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) voor compartiment overschrijdende transporten van rauwe melk

4 mei 2001 - Vanaf 3 mei 2001 zijn speciale stickers van de NZO verkrijgbaar voor gekentekende vervoersmiddelen voor het transport van rauwe melk. De NZO brengt deze aanvullende vervoersstickers uit voor compartiment overschrijdende transporten van rauwe melk als toevoeging op de Regeling Compartimentering Nederland mond- en klauwzeer 2001 II van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij.

Op grond van deze regeling moeten melkwagens voorzien zijn van een kleurensticker die hoort bij het compartiment waarbinnen de rauwe melk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie