Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AT&T benoemt nieuwe directeur en sales manager Nederland

Datum nieuwsfeit: 04-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Van Hulzen pr adviseurs
Zoek soortgelijke berichten
Van Hulzen pr adviseurs


AT&T benoemt nieuwe directeur en sales manager voor Nederland

4 mei 2001 - AT&T kondigt vandaag de benoeming aan van Frank Verelst tot Country Manager Nederland van AT&T Global Network Services. Daarnaast is Wichard Huigen aangesteld als Sales Manager voor Nederland.

Frank Verelst (41) begon zijn carrière in 1983 als systeemontwerper bij IBM, om vervolgens de overstap te maken naar diverse verkoopfuncties. In 1987 was hij actief betrokken bij de totstandkoming van de afdeling International Network van IBM en bekleedde hij verschillende functies op het gebied van verkoop, business development en management. In 1997 werd hij bij IBM Global Network benoemd tot Country Manager voor België en Luxemburg. Na de overplaatsing van de afdeling IBM Global Network naar AT&T in 1999 werd Verelst directeur van AT&T Global Network Services voor België en Luxemburg.

Frank Verelst, die de Belgische nationaliteit heeft, behaalde zijn graad als ingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Wichard Huigen (39) kwam in 1999 als accountmanager bij de afdeling IBM Global Network in dienst, vlak voordat deze afdeling werd ondergebracht bij AT&T en verder ging onder de naam AT&T Global Network Services. Voor zijn komst bij IBM was Wichard Huigen eerst werkzaam bij het Nederlandse leger en vervolgens was hij programmaleider in het fysisch en elektronisch laboratorium van TNO.

Wichard Huigen heeft een MBA-titel behaald aan het NIMBAS te Utrecht en is afgestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda.

Over AT&T

AT&T (www.att.com) is een van s werelds grootste ondernemingen op het gebied van spraak-, video- en datacommunicatie. Met opbrengsten van meer dan USD 66 miljard per jaar en 160.000 medewerkers levert AT&T diensten aan klanten over de gehele wereld. Dankzij onderzoek en ontwikkeling in de laboratoria beheert AT&T het grootste en modernste communicatienetwerk ter wereld, is zij de belangrijkste kabeloperator in de V.S. en beschikt zij over een van de omvangrijkste digitale draadloze netwerken in Noord-Amerika.
Als marktleider levert de onderneming data en internetdiensten aan bedrijven en zorgt ten behoeve van grote organisaties voor outsourcing, consulting en netwerkintegratie. Dankzij de recente overnames op de kabelmarkt levert AT&T aan klanten in de hele Verenigde Staten diensten op het gebied van breedbandvideo, spraak- en datacommunicatie. Internationaal gezien voorziet Concert, de mondiaal opererende onderneming van AT&T/BT, wereldwijd in de communicatiebehoeften van multinationals en internationale vervoerders.
AT&T Global Network Services biedt een scala aan passende netwerkdiensten voor bedrijfsconnectiviteit, samenwerking en netwerkoutsourcing. Verspreid over meer dan 850 steden in 59 landen wordt zij ingezet om tegemoet te komen aan de netwerkbehoeften van enkele honderden grote multinationals, tienduizenden middelgrote bedrijven en meer dan een miljoen individuele professionele internetgebruikers. Met hoofdvestigingen in Uithoorn en Zoetermeer (het internationale ondersteuningscentrum) heeft de onderneming in Nederland meer dan 300 medewerkers in dienst.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie