Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ernstig verkeersongeval op A20 bij Nieuwerkerk a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 05-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Afkomstig van:
Datum: 5 mei 2001

Ernstig verkeersongeval op rijksweg A20 - Nieuwerkerk a/d IJssel

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de rijksweg A20 is zaterdag 5 mei een 20-jarige vrouw uit Gouda ernstig gewond geraakt. Ook twee mannen; een 21-jarige jongen uit diezelfde plaats en een 17-jarige man uit Reeuwijk, raakten gewond. De drie waren met nog drie mannen na een avond uit in Rotterdam, op weg terug naar Gouda. Door nog onbekende oorzaak is ter hoogte van de afrit Nieuwerkerk aan den IJssel het ongeval gebeurd. De auto sloeg over de kop en kwam ondersteboven, met het dak op het wegdek tegen de rechtervangrail stil te liggen. De vrouw uit Gouda, die de auto bestuurd zou hebben, raakte bekneld. De overige inzittenden konden uit het autowrak kruipen.

Door de gewaarschuwde hulpdiensten is de vrouw uit de auto bevrijd. Met ernstig letsel is zij door de ambulance naar het Dijkzigt ziekenhuis in Rotterdam. De twee mannelijke slachtoffers zijn met lichte verwondingen voor controle naar het Groene Hart ziekenhuis gebracht.

De verkeersdienst van Politie Hollands Midden doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. In verband met de hulpverlening bij het ongeval was voor het verkeer in de richting van Gouda tijdelijk alleen de linkerrijstrook beschikbaar.


Noot voor de redactie /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie