Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 05-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 13.00 uur
Rijden onder invloed

ACHTERBERG In de nacht van vrijdag op zaterdag werd tijdens een routinecontrole op de Achterbergsestraatweg een 52-jarige man uit Velp aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Na een blaastest op het bureau bleek de man met 0,95 promille alcohol in zijn bloed in een personenwagen te hebben gereden. De man kreeg een rijverbod van 3 uur en een dagvaarding om voor de rechter te verschijnen.

Openbare dronkenschap

VEENENDAAL Surveillerende agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een 36-jarige man uit Veenendaal aangehouden voor openbare dronkenschap. De politie zag de verdachte half uit het raam van een personenauto hangen die net van de J.G. Sandbrinkstraat de Kerkewijk opreed. De bestuurder werd verzocht te stoppen op de Duivenwal. Daarop stapte de verdachte uit en begon zich onredelijk te gedragen en bedreigingen te uiten. Vervolgens werd de man aangehouden voor openbare dronkenschap.

Daarop begonnen omstanders zich met de aanhouding te bemoeien. De agenten spraken de omstanders toe op hun gedrag en voor de zekerheid werd om assistentie gevraagd. Toen enkele agenten ter plaatse kwamen, werd de geboeide verdachte naar het bureau gebracht. Hij is ingesloten om - na zijn roes te hebben uitgeslapen - te worden gehoord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie