Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Platform Duurzaam Uithoorn op jaarlijkse plantenmarkt

Datum nieuwsfeit: 05-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NATUUR- EN MILIEUVRIENDELIJK TUINIEREN
Zaterdag 5 mei vanaf 9.00 uur wordt op het Amstelplein de jaarlijkse plantenmarkt gehouden. Dit jaar heeft het Platform Duurzaam Uithoorn samen met de gemeente een kraam op deze markt. Hier kunt u informatie krijgen over natuur en milieuvriendelijk tuinieren. Zo kunt u onder andere het nieuwste infoblad van het Platform meenemen. Dit blad staat vol met allerlei tips die niet alleen plant en dier ten goede komen, maar die ook van een gewone stads- of dorpstuin een klein paradijsje kunnen maken. Het Platform Duurzaam Uithoorn heeft voor dit en komend jaar het natuur- en milieuvriendelijk tuinieren als actiepunt gekozen. Door eenvoudige handelingen of juist het laten van sommige handelingen kunt u veel doen aan verbetering van het milieu. Ook creëert u op deze manier een prettige leefomgeving voor veel soorten planten en dieren in uw eigen tuin.
In aansluiting is vanaf 7 mei de hal van het gemeentehuis een kleine tentoonstelling over natuurlijk tuinieren. In de bibliotheek, A. Arienslaan 1, is een tentoonstelling over egels.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie