Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IT swings in Groningen

Datum nieuwsfeit: 05-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen

bestuur en organisatie
Nieuws
plannen en projecten
vacatures
kiosk
welkom
welcome
willkommen
topmenu_verloop knop_zoek knop_sitemap knop_links knop_email knop_help knop_copyright

4
MEI
17.07

Nieuws

woensdag 2 mei 2001

IT swings in Groningen!

De vervolgcampagne IT swings in Groningen gaat zaterdag 5 mei officieel van start. Op die dag verschijnt in de Volkskrant de eerste prikkelende advertentie om de Groningse IT-sector te promoten en ervaren IT-ers te bewegen in Groningen te komen wonen en werken. De campagne bestaat uit advertenties, posters, een half miljoen bierviltjes met logo en internetadres en andere spraakmakende IT-activiteiten.

Campagnesite
De nieuwe campagnesite www.itgroningen.nl is inmiddels ook in de lucht. De site is ontworpen door twee Groningse internetbedrijven die normaal elkaars concurrenten zijn: The Missing Link Company (TMLC) en . Uniek aan de campagnesite zijn de drie thema's met een eigen design. 'Maak me gek' - een parodie op een pornosite - is dynamisch en interactief. 'Kieskeurig', het onderdeel dat deze zomer online gaat, vergelijkt in nuchtere, ludieke cijfers de quality of life van Groningen met Amsterdam en de randstad. 'Communicator' tenslotte biedt heldere, snel toegankelijke informatie over IT Groningen.

Kies voor jezelf, kies voor Groningen
IT swings in Groningen laat zien dat Groningen een snelgroeiende en dynamische IT-stad is. De advertentiecampagne heeft als pay-off 'Kies voor jezelf, kies voor Groningen'. Dit is ook het thema van het nummer dat de Groningse band IsOokSchitterend - voor de gelegenheid omgedoopt tot IT'sOokSchitterend - voor de campagne heeft geschreven. De band vertolkt het lied onder andere tijdens het festival 'Swingin' Groningen' dat van 28 tot 30 juni plaatsvindt.
Meer weten? Kijk bij Persberichten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie