Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 06-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.00 uur
Wildplassen

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op zaterdagavond heeft een 27-jarige inwoner van Bunschoten/Spakenburg een bekeuring gekregen voor wildplassen. Wildplassen is in Nederland nergens toegestaan, maar om dit te doen tegen het lokale politiebureau aan de Kostverloren is behalve verboden ook niet verstandig.

Een agent zag rond 19.00 uur iemand voor het bureau staan. Hij trok het gordijn weg voor het raam om te kijken wat de man daar deed. Vervolgens zag hij de man urineren. Daarop liep de agent snel naar buiten en nam de plasser mee naar binnen. Hij kreeg een bekeuring van 100,- voor het doen van zijn behoefte buiten de daarvoor bestemde plaats.

Betalen met gestolen creditcard

SOEST Op zaterdagochtend trachtte een 20-jarige verdachte uit Soest bij een winkel aan de Weegbreestraat met een gestolen creditcard te betalen. Een alerte medewerker constateerde bij het afrekenen op haar scherm de melding dat de kaart niet in orde was. Ze belde met de betreffende creditkaart maatschappij en hoorde dat de kaart gestolen was. De verdachte verliet daarop meteen de winkel.

De politie werd ingeschakeld en op grond van video-opnames die in de winkel waren gemaakt herkenden de agenten de verdachte. Daarna werden enkele mogelijke verblijfadressen gezocht en werd hij uiteindelijk in een woning in Soest werd aangetroffen. De verdachte werd aangehouden en meegenomen naar het bureau voor nader verhoor.

Lammetje verdwaald

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Op zaterdagmiddag rond 17.00 uur ontving de politie de melding van een verdwaald schaap tussen de rotondes op de Oostelijke Randweg. Op deze plek aangekomen troffen de agenten een lammetje aan in de berm. Daarop werd het beestje door de agenten weer herenigd met moeder in een nabij gelegen wei.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie