Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderwerpen literair tijdschrift Krakatau nr. 8

Datum nieuwsfeit: 06-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Krakatau persbericht nr. 8

Sommigen van u weten inmiddels al dat de Krakatau nr. 8 alweer een tijdje uit is, maar voor hen die dat nog niet wisten hebben we toch maar even dit bericht vervaardigd:

Krakatau niet alleen voor het bruidspaar

Willem Alexander en Maxima zijn verloofd en het hele Nederlandse volk heeft zich massaal aan hun voeten geworpen om mee te dingen naar de felbegeerde job van lakei. Krakatau doet daar niet aan mee. Het literaire tijdschrift, tegen alles, blijft onafhankelijk.

Dit is alweer het achtste nummer van Krakatau en we hebben ditmaal een kleurrijke verrassing, speciaal voor u, op de middenpagina. Bent u ook zo aan vakantie toe? Exceptioneel, en wat een kleur, en wat een kleur.

Verder vindt men in dit tijdschrift een interview met Bart FM Droog; poëzie van Peter Holvoet-Hanssen, Steven Verhelst, Jascha Dijosjeco S. en Pom Wolff.

Krakatau kost slecht 5NLG en is te bestellen via de redactieleden op onderstaande adressen of te koop bij Donner Boekhandel te Rotterdam. Ook is het mogelijk een jaarabonnement te nemen voor vijfentwintig gulden.

Kopij is overigens ook altijd welkom!

Het redactie mailadres: voorkrakatau@hotmail.com

Eddy van der Linden ; tel: 06 22 732 117; e-mail: vdlinden@chem.uva.nl

Daniël Dee; tel: 050 577 51 89 of 06 13 19 61 30; e-mail: danieldee@hotmail.com

Peter de Groot; tel: 06 26 922 584; e-mail: degrootste@yahoo.co.uk

Jenny van der Wiel; tel: 06 20 479 978; e-mail: jennyvanderwiel@hotmail.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie