Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanrijdingen met letsel in Roermond

Datum nieuwsfeit: 06-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 6-05-2001
Mediaberichten zondag 6 mei 2001 (extra berichten)

ROERMOND Aanrijdingen met letseL

ROERMOND Een vijfjarige jongetje is vanavond om 20.25 uur ernstig gewond geraakt bij een aanrijding door een personenauto. Het kind rende op het Karel Doormanplein plotseling tussen geparkeerd staande autos door de weg op en werd geraakt door een passerende wagen. Deze werd bestuurd door een 25 jarige inwoner van het Duitse Heinsberg. De automobilist reed met een snelheid van ongeveer 40 kilometer per uur, maar kon desondanks het jongetje niet meer ontwijken of tijdig tot stilstand komen. Het kind is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis van Roermond, waar enkele botbreuken werden geconstateerd. Mogelijk heeft het kind ook hersenletsel, hetgeen nog wordt onderzocht. Enkele familieleden die direct door omstanders gewaarschuwd werden, raakten terplaatse onwel bij het zien van het gewonde kind, maar hoefden niet medisch behandeld te worden.

Een 26-jarige inwoner van Heythuysen is vanavond om 20.15 uur gewond geraakt op de Schipperswal in Roermond. Hij was aan een bekende van hem bezig zijn motor te demonstreren voor de verkoop. Bij het proefrijden schoot de motorrijder in een bocht rechtdoor en belandde tegen een hekwerk. De klap van de aanrijding met het hek was zo groot dat de helm die de man droeg scheurde. Het slachtoffer liep letsel op, en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De motor was na de klap rijp voor de sloop.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie