Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

An American Sunday op TT Circuit Assen

Datum nieuwsfeit: 06-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

An American Sunday op TT Circuit Assen

Zondag 06 mei 2001 - TT Circuit Assen

We're back ! An American Sunday, terug van weggeweest. In 1990,1991 en 1992 heeft LDP/Lee van Dam Productions BV dit succesvolle Amerikaanse evenement op het Circuit van Zandvoort georganiseerd. Op zondag 06 mei a.s. gaan we groots op herhaling met An American Sunday op het TT Circuit van Assen. Een dag vol aandacht voor de American Lifestyle met typisch Amerikaanse producten en Amerikaans amusement, als de Howlin Wolf Line Dancers, The Amsterdam Admirals Cheerleaders.

Het TT Circuit Assen wordt tijdens deze spectaculaire show in een "All American" jasje gestoken, waarbij de American Cars & Motorbikes centraal staan. Een lust voor oog zijn de speciale parades van Harley, Buell en Trikes + zijspannen.

Een dag vol show, spektakel en sensatie op zijn Amerikaans. Skateboard demonstraties, cheerleaders, Rock and Roll dans demonstraties, jukeboxen met hun neon verlichting en brullende Harleys, rechtsreeks afkomstig uit het tijdperk van The American Dream. An American Sunday is Amerika op zijn best. Verder zijn er classic American cars, new American cars en is er American food in de vorm van onvervalste hot dogs, hamburgers en donuts. De entree bedraagt Hfl. 25,00 per persoon. Met de kortingsbon betaalt men Hfl. 20,00 per persoon.

Speciaal voor alle Harley rijders !

Alle Harley rijders hebben gratis toegang tot het evenement. Harley rijders mogen bij aankomst doorrijden tot op de paddock (binnenterrein), waar de Harleys kunnen worden opgesteld en worden tentoongesteld aan het publiek.

En last but not least: Om 14h00 start de unieke Harley parade. Alle Harley rijders mogen op hun Harley een rondje rijden over het asfalt van het befaamde TT Circuit van Assen

Kamperen om en nabij het TT Circuit Assen

Er zijn mogelijkheden om rond het TT Circuit Assen te kamperen. Deze zijn echter wel beperkt. Reservering is dus aanbevolen. Nabij het circuit zijn er uitgebreidere kampeermogelijkheden, ook hier is reservering gewenst. VVV Assen: (0592) 31 43 24.

Don't miss it !

An American Sunday wordt o.a. gesponsord door: Coca Cola, Harley Davidson, Budweiser, Winter Chrysler, Nieuws TV en Big Twin.

An American Sunday is een productie van LDP/Lee van Dam Productions BV in samenwerking met VDB Promotions.


Voor meer informatie:

LDP/Lee van Dam Productions, tel: (0592) 31 80 55, fax: (0592) 31 26 14, e-mail: (ldp@leevandam.nl)
TT Circuit Assen
Willem Lute (Press Officer, Marketing & PR)
w.lute@tt-assen.com

Postbus 150
NL-9400 AD Assen
The Netherlands

Tel. ++31 (0) 592 - 380 380
Fax ++31 (0) 592 - 356 911

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie